reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Lindsay, 7 miesięcy to długo :) Serio.
A Maciuś jak się czuje? Już bryka czy jeszcze jest ciut za słaby?

reklama
czesc laski i bobaski... :)

wiesz Doxa, cos w tym jest, ze Krystian wyglada na starszego... proporcje miedzy glowa a reszta ciala...  ::)

no wiec wagowo dziecie wskoczylo mi z 50 na 75 centyl, wzrostowo z 50 na 90.... a glowa dalej ponizej siatki, ale rosnie rowno...
wazymy 9250, wzrostu mamy 74 cm (6 cm w 1,5 m-ca!!!), glowa 42,5 cm, klata 47...

ufff... wyczerpujace sprawozdanie... ;)

Lindsay, jak Maciulek sie czuje???

Macio juz super. Wraca do formy. :) Juz zginły mu since pod oczkami. Jest ok. Rota bedzie sie wyczyszczał do miesiaca.
Wiecie , ze przy rota dziecko nie trawi lakozy nawet przez miesiac. Moje dziecko nie chciało pic bebilonu pepti, a my sie dziwilismy. Co do buzi to ryk. Kupilismy bebilon amino ( to dopiero ochyda !!!) i pije super. Niesamowite , ze takie malenstwo samo czuje co dla Niego dobre :)

witam!

lindsay, super, ze Maciek zdrowieje! ;D

my po szczepieniu: Tola wazy 7760g (75centyl), mierzy 67cm (50 centyl). glowka: 43cm (75centyl), a klata 42cm (o 1,5cm mniej niz poprzednio - lekarz smial sie, ze w cyckach schudla... ale to podobno normalne).

zapowiadala sie na duze dziecko, a tu prosze: calkiem zgrabna panienka ;D

Witam
Lindsay najważniejsze że czujecie się już lepiej, a laktacją sie nie zamartwiaj :)

A my dla odmiany jedziemy znowu do Łodzi :mad: i to dziś wieczorem :( :( :( Nie będę mówić jak mi się chce :mad: Mój małż dziś pojechał tam pociągiem, żeby wieczorem wrócić i z nami znów tam wrócić już autkiem ::)
Tym razem mamy wrócić we wtorek wieczorem, wiec wcześniej pewnie sie z Wami nie spotkam.
Ale może po moim powrocie jakieś spotkanko? No ale to nie ten wątek :p

Dziewczyny ratujcie! Jestem strasznie polamana glowa mi peka ledwo pisze :D z nosa leci, macie jakies skuteczne spospoby poradzic sobie szybko z chorobskiem (najlepiej domowe, bo za nim maz z apteki cos przywiezie bedzie pewnie polnoc a do tej pory umre ;D ), najgorsze ze malemu juz prawie katar i kaszel przeszedl a boje sie ze znowu wroci przeze mnie.

reklama
Witajcie!

U nas znowu dzień bez dostępu do internetu - chyba wymianiają w okolicy kable albo coś takiego ::)

Lindsay baaardzo się cieszę, że wracacie do zdrówka!!! A laktacją się nie martw, 7 miesięcy to baaardzo dużo!

Do góry