reklama
Teddy
Październikowa mać
czesc laski i bobaski... 
wiesz Doxa, cos w tym jest, ze Krystian wyglada na starszego... proporcje miedzy glowa a reszta ciala... :
no wiec wagowo dziecie wskoczylo mi z 50 na 75 centyl, wzrostowo z 50 na 90.... a glowa dalej ponizej siatki, ale rosnie rowno...
wazymy 9250, wzrostu mamy 74 cm (6 cm w 1,5 m-ca!!!), glowa 42,5 cm, klata 47...
ufff... wyczerpujace sprawozdanie...
Lindsay, jak Maciulek sie czuje???
wiesz Doxa, cos w tym jest, ze Krystian wyglada na starszego... proporcje miedzy glowa a reszta ciala... :
no wiec wagowo dziecie wskoczylo mi z 50 na 75 centyl, wzrostowo z 50 na 90.... a glowa dalej ponizej siatki, ale rosnie rowno...
wazymy 9250, wzrostu mamy 74 cm (6 cm w 1,5 m-ca!!!), glowa 42,5 cm, klata 47...
ufff... wyczerpujace sprawozdanie...
Lindsay, jak Maciulek sie czuje???
*syla*
kobieta pracująca...
nieźle Efunia ;D
Lindsay, jak tak, to super że udało Ci się do 7 miesięcy dociągnąć!!!
Lindsay, jak tak, to super że udało Ci się do 7 miesięcy dociągnąć!!!
Macio juz super. Wraca do formy.
Juz zginły mu since pod oczkami. Jest ok. Rota bedzie sie wyczyszczał do miesiaca.
Wiecie , ze przy rota dziecko nie trawi lakozy nawet przez miesiac. Moje dziecko nie chciało pic bebilonu pepti, a my sie dziwilismy. Co do buzi to ryk. Kupilismy bebilon amino ( to dopiero ochyda !!!) i pije super. Niesamowite , ze takie malenstwo samo czuje co dla Niego dobre
Wiecie , ze przy rota dziecko nie trawi lakozy nawet przez miesiac. Moje dziecko nie chciało pic bebilonu pepti, a my sie dziwilismy. Co do buzi to ryk. Kupilismy bebilon amino ( to dopiero ochyda !!!) i pije super. Niesamowite , ze takie malenstwo samo czuje co dla Niego dobre
Vertigo
Październikowa Mama 2005
witam!
lindsay, super, ze Maciek zdrowieje! ;D
my po szczepieniu: Tola wazy 7760g (75centyl), mierzy 67cm (50 centyl). glowka: 43cm (75centyl), a klata 42cm (o 1,5cm mniej niz poprzednio - lekarz smial sie, ze w cyckach schudla... ale to podobno normalne).
zapowiadala sie na duze dziecko, a tu prosze: calkiem zgrabna panienka ;D
lindsay, super, ze Maciek zdrowieje! ;D
my po szczepieniu: Tola wazy 7760g (75centyl), mierzy 67cm (50 centyl). glowka: 43cm (75centyl), a klata 42cm (o 1,5cm mniej niz poprzednio - lekarz smial sie, ze w cyckach schudla... ale to podobno normalne).
zapowiadala sie na duze dziecko, a tu prosze: calkiem zgrabna panienka ;D
Witam
Lindsay najważniejsze że czujecie się już lepiej, a laktacją sie nie zamartwiaj
A my dla odmiany jedziemy znowu do Łodzi
i to dziś wieczorem
Nie będę mówić jak mi się chce
Mój małż dziś pojechał tam pociągiem, żeby wieczorem wrócić i z nami znów tam wrócić już autkiem :
Tym razem mamy wrócić we wtorek wieczorem, wiec wcześniej pewnie sie z Wami nie spotkam.
Ale może po moim powrocie jakieś spotkanko? No ale to nie ten wątek
Lindsay najważniejsze że czujecie się już lepiej, a laktacją sie nie zamartwiaj
A my dla odmiany jedziemy znowu do Łodzi
Tym razem mamy wrócić we wtorek wieczorem, wiec wcześniej pewnie sie z Wami nie spotkam.
Ale może po moim powrocie jakieś spotkanko? No ale to nie ten wątek
Dziewczyny ratujcie! Jestem strasznie polamana glowa mi peka ledwo pisze
z nosa leci, macie jakies skuteczne spospoby poradzic sobie szybko z chorobskiem (najlepiej domowe, bo za nim maz z apteki cos przywiezie bedzie pewnie polnoc a do tej pory umre ;D ), najgorsze ze malemu juz prawie katar i kaszel przeszedl a boje sie ze znowu wroci przeze mnie.
*syla*
kobieta pracująca...
sonyc, ja się ratowałam, mlekiem z masłem i czasami z miodem i panadolem. No i rutinoscorbinem.
reklama