reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ja po wizycie u mojego ortopedy, uśmiał się trochę jak mu zakomunikowałam, że w weekend wybieram się grać w tenisa, no cóz, wiem, że mięsień zostawia jeszcze wiele do życzenia, no ale kiedyś musze zacząć....
Przy okazji zbadał jeszcze Natalkę i powiedział, zebym na kolejną kontrolę przyszła znowu z Natalia to ją obejrzy.
Zaraz znowu spadamy z domu tylko czekam żeby się Natalce zupka ułożyła, nie chcę mieć pomarańczowego samochodu ;)

pomaranczowe wnetrze pieknie by gralo ze srebrzysta karoseria Twojej limuzyny.... przemysl to

Witajcie!
Znowu mieliśmy awarię linii telefonicznej :(

Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Zajęłam się trochę domkiem, prankiem, prasowankiem, byłam u dentysty ... ogólnie kolejny pracowity dzień!!!

Aaa no i rozmawiałam z Małgosią. Uwaga! Jaś już raczkuje!!!!

cześć dziewczynki

my dzisiaj mieliśmy szczepienie - 8800 i 70 cm - całkiem ładnie - za to znowu wet się przyczepiła do obwodu główki - za dużo mu urosła, a na ostatnich pomiarach wcale :( kurcze już sama nie wiem, nie wygląda to moje dziecię na nieproporcjonlane, no i głowy też chyba wielkiej nie ma ...wet podejrzewa, że pielęgniarka ostatnio źle zmierzyła główkę i stąd te różnice...ale na USG i tak pójdę - przyznam, że trochę się tym martwię :(

na wielka to ta Ignasiowa glowka nie wyglada... wrecz przeciwnie...
nie martw sie... :)

Jazz, facet ma normalna głowe tylko pielęgniarka pewnie źle zmierzyła :) Nie martw się, normalne ma wymiary na pewno.

reklama
to tymek prawie jak ignaś :) 8900 i 71 cm :) ale te pomiary jakieś dziwne, bo ubranka 74 powoli za małe się robią :(

Do góry