reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie laseczki po krótkiej przerwi - przysnęło mi się ;)

Widzę, że świetnie poradziłyście sobie z suwaczkami :)

Marlag - hmmm a nie wybierasz się sama na takie badanie? Chodzi o to, że lekarz w czasie badania po kolei mówi co bada, co widać na ekranie itp., ale jego głosu nie ma na filmie. Sama jak go oglądam to nie zawsze wiem co tam jest, a co dopiero Ty która nie byłaś przy badaniu i niesłyszałaś. Jak bardzo chcesz to możemy się jakoś umówić, tylko że dla Ciebie nie będzie to ciekawy film, same plamy ;D

reklama
Doxa - wlasciwie to masz racje, chyba jestem jeszcze troche zła po tym swoim badaniu, przepraszam, za natarczywosc, jasne moge nic nie zrouzmiec z tego filmu. Jak tam na spokojnie mysle jeszcze raz o badaniu, to niby te najwaniejsze rzeczy sie dowiedziałam, czyli wymiary oraz to, ze z Dzidza wszystko w porzadku, a to, ze nie mam zadnego zdjecia to nadrobie na nastepnej wizycie u swojego Gin, wezme tez wtedy Meza swojego i bedzie dobrze.

Witajcie,
ale sie zrobiło różowo na tej stronie :-)

Dziewczyny, muszę się uczyć, a nic mi do głowy nie wchodzi :-( Siedzę, czytam i NIC !!!! A poniedziałek zbliża się wielkimi krokami buuuuuuuuuuuuuuu

Zaczynam panikować :-(

Masz racje Marlag najważniejsze, że dziecko jest zdrowe!

Jolik współczuję Ci tej nauki, zapewne im bliżej poniedziałku tym bardziej będziesz zmotywowana do nauki ;) Poczujesz tzw. bata. Jolik będzie dobrze! Na obroni podkreśl ubraniem brzuszek ;D

reklama
Do góry