reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

MARLAG We wtorek byłam właśnie u Makowskiego na Łuckiej. Mimo dużego opóźnienia jestem bardzo zadowolona. Doktor pokazywał wszystko na ekranie i dokładnie opisywał. Był bardzo miły i ciągle pytał czy się dobrze czuję. Mam też płytkę z badania. Od środy oglądam filmik przynajmniej 5 razy dziennie:-) 13 i pół minuty:-). W sumie byłam około 20 minut i chyba dowiedziałam się wszystkiego czego można się dowiedzieć. razem szukaliśmy na ekranie jajeczek, ale doktor na zakończenie zapytał: no to widzi pani jajka, bo ja nie. no i wyszło że kolejna dziewczyna do domu przybędzie. Tatuś się cieszy, będzie miał go kto rozpieszczać i odgraża się, że za półtora roku chłopak będzie:-)

reklama
Doxa - A czy mogłabys mi podac jakis nr telefonu pod ktory mozna zadzonic i sie zapisac oraz dokładny adres w Pruszkowie? Powaznie sie zastanowie nad tym czy sie wybrac!!!

Paola - Bardzo dziekuje za opis i info - zazdroszcze, ja podobnie wyobrazałam sobi swoje badania o okazała sie nieła lipa.... :(

Marlag ja byłam w 16tc na Łuckiej dostałam filmik na płycie CD z przebiegiem calutkiego badania + kilka wydrukowanych fotek. w 22tc byłam w Pruszkowie i podobnie dostałam film z całym badaniem (ale tym razem płytę DVD) i oczywiście kilka fotek. Do tego wydruk z pomiarami.

Tutaj znajdziesz wszelkie informacje o gabinecie w Pruszkowie! http://www.contenta.pl/

Paola niezła pamiątka taki film, prawda? Ja swój pierwszy to chyba oglądaąłm 5x dzienie przez kilka dni ;D

Doxa, ja na drugi dzień do pracy płytkę wzięłam, co prawda nie umieściłam filmu jeszcze na sieci, ale kto wie :laugh: mnie tak jeszcze z tydzień potrzyma i będę ciągle oglądać filmik :-). Spróbuję zaraz zrobić zdjęcie brzuchola. a i mam prośbę do Ciebie możesz jeszcze raz przypomnieć jak się wkleja dziewuszkę - bardzo proszę, bo szukam i szukam instrukcji od Ciebie, ale tyle stron przybyło, że nie mogę się odnaleźć. dziękuję bardzo.

Aby napis był "It's a girl" to należy wkleić ten link w podpisie, obok suwaczka:
http://home.att.net/~scorh3/Baby03e2.gif

Oczywiście przed linkiem musi być [ img] a za linkiem [ /img] - tylko bez spacji w tych nawiasach.
Ja używam ikonki "Umieść obrazek" i pomiędzy nawiasy wstawiam link. Dokładnie tak jak przy wstawianiu zdjęć.

Powodzenia ;)

Doxa - a mogłabys mi przesłac poczta swoj film Dzidzi? Czy jest za bardzo osobisty i nie chciałabys sie nim dzielic - zrozumiem! :)

reklama
Do góry