reklama
dał mi maść na mój bolący kręgosłup i przeprosinom nie było końca. Zresztą i tak miałam minę nie najlepszą i powiedziałam mu , że nie mnie powinien przepraszać tylko dzidzię bo to ono najbardziej ucierpiało. no i mój mężuś jeszcze dołożył , że nie powinnam tak się denerwować i już panu doktorowi nie trzeba było dokładać i tak wyglądał jak zbity pies po deszczu.
Doxa
Fanka BB :)
Maga pewnie mu się udało, bo był taki wściekły ;D
Twój lekarz jest wyżej od tej baby? O matko, no to jej współczuję :
Frezja już chyba wolę siedzień w nocy niż budzić się o 6 rano I tak budze się 7 - 7:30 jak mężuś wstaje, ale o 6 to przesada!!!
Twój lekarz jest wyżej od tej baby? O matko, no to jej współczuję :
Frezja już chyba wolę siedzień w nocy niż budzić się o 6 rano I tak budze się 7 - 7:30 jak mężuś wstaje, ale o 6 to przesada!!!
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magda nie ma tego złego ... fajnie, że tak się to skończyło. Niedziela już za chwilkę :-)
Mam nadzieję, że przynajmniej trochę Ci się humor poprawił :-)
Doxa a kiedy masz kolejne USG,żeby sie dowiedzieć czy dziecko zmieniło pozycję ? Czy jak do tego juz dojdzie to bedziesz musiała nadal brać to świństwo?
Mam nadzieję, że przynajmniej trochę Ci się humor poprawił :-)
Doxa a kiedy masz kolejne USG,żeby sie dowiedzieć czy dziecko zmieniło pozycję ? Czy jak do tego juz dojdzie to bedziesz musiała nadal brać to świństwo?
reklama