reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiek74 depresja??? jaka depresja?? czyja??? moja???? ja nic nie wiem na temat depresji ;) a powaznie to minela jak za dotknieciem czarodziejskiej rodzki.....nigdy wiecej depresji....DEPRESJOM STANOWCZE NIE!!!! ;D ;D ;D a macierzynstwo to najlepsza rzecz na swiecie......kocham mojego synka i ku....a mac tesknie za nim...buuuuuu ;)
kasiek74 pisze:
Hej Shady, jak Twoja depresja. Już z Tobą lepiej? Widzę, ze coraz bardziej macierzyństwo Cię cieszy. Alanek jest ślicznym chłopcem......

reklama
Cześć dziewczyny
Sorki, że nie na temat, ale od kiedy mniej więcej dzieci nie jedzą w nocy? Moja Nisia jutro skończy 7 miesięcy i jeszcze w nocy budzi się na cyka raz czasem dwa razy.
Super pogoda:D tylko spacerować

to zalezy od dziecka.....moj od ukonczenia 1,5 miesiaca nie budzi sie w nocy na jedzenie.....
ilonak pisze:
Cześć dziewczyny
Sorki, że nie na temat, ale od kiedy mniej więcej dzieci nie jedzą w nocy? Moja Nisia jutro skończy 7 miesięcy i jeszcze w nocy budzi się na cyka raz czasem dwa razy.
Super pogoda:D tylko spacerować

Ilonak, moja Nadia od zawsze budzi się około 3 na mleczko, jak karmiłam to na cyca, a od kilku dni na butelkę. I chyba tak jeszcze pozostanie. O piciu o tej godzinie nie mogę jej namówić.Jest głodomorem i już.

hej,
ale mi się spac chce, dzisiejsze spacery faktycznie dlugie byly, pozniej poszlam jeszcze do rodzicow, dobrze, ze Kamil po nas przyjechaL, bo nie chcialoby mi sie z powrotem maszerowac ;)

czesc laski i bobaski... :)

Ina, faktycznie Budda zgubil troszke puzony... :)
....ale mowilas ze on taki zabiedzony.... no to ja sie pytam gdzie... ;)

Dzień dobry,
Ale ładnie, maj jest chyba najfajniejszym miesiącem w całym roku :)
Super zdjęcia w galeryjce ;)

reklama
hej :)

Magdusiek w Wasze strony sie nie wynieram, ale z Jolikiem moze w koncu sie spotkam za 2 tydnie ;)

z tym budzeniem, to faktycznie mnie tez ciekawi, ale niestety nie ma regoly ;) moja Anula spala cale noce miedzy 2 i 4-tym miesiacem, teraz budzi sie zawsze midzy 4-ta 5-ta nad ranem.
A czasami sa takie noce ja dzisiaj kiedy jadla juz o 2-giej a potem dopiero o 7-dmej.

Mam nadzieje, ze z wlaczeniem zupek z miesem zaczeni spac dluzej ;)

Do góry