reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Shady -to może szybko napiszesz co u Was słychać? Jak się miewa Alanek ? Ile ma ząbków? itd I nie sądzę żeby dziewczynom podnosiło się ciśnienie na Twój "widok". Udzielaj się jak dawniej ...
Magdusiek -
Od 1,5 godziny przesyłam fotki ... strasznie wolno to idzie, a mnie się strasznie chce spać. Załaduję kolejne i mykam do wyrka. Niech sobie trochę komp w nocy pochodzi :-)
Magdusiek -
Od 1,5 godziny przesyłam fotki ... strasznie wolno to idzie, a mnie się strasznie chce spać. Załaduję kolejne i mykam do wyrka. Niech sobie trochę komp w nocy pochodzi :-)
Witajcie!! nareszcie znalazłam chwilkę na bb.U nas jak narazie wszystko oki, Julcia rośnie zdrowo,oprócz cyca dostaje tez mleko modyfikowane jak jestem w pracy, bo niestety nie mam mleka aż tyle by odciągac na czarna godzinę.
Coraz częściej siada sama i potrafi juz dłuższą chwilę usiedzieć nie podpierając się.
Jak jestem w pracy to slicznie zjada wszystko co jej podaja pod dziubek, nie wybrzydza.Ostatnio załapała się nawet na kilka liżnięć lizaka od siostry.
Joliku co do Ani 26 to wszystko u niej w porządku bo aktywnie udziela się na innym forum, które podczytuję.Jest zapracowana i nie ma chyba czasu do nas zaglądnąć.
POZDRAWIAM!!!
Coraz częściej siada sama i potrafi juz dłuższą chwilę usiedzieć nie podpierając się.
Jak jestem w pracy to slicznie zjada wszystko co jej podaja pod dziubek, nie wybrzydza.Ostatnio załapała się nawet na kilka liżnięć lizaka od siostry.
Joliku co do Ani 26 to wszystko u niej w porządku bo aktywnie udziela się na innym forum, które podczytuję.Jest zapracowana i nie ma chyba czasu do nas zaglądnąć.
POZDRAWIAM!!!
Jolik
Nieźle zakręcona mama
No to ja już biegnę do odpowiedniego wątku ... Teddy, dzięki za cynk
.....
jestem już spowrotem
Kasiek74 - urocze masz dzieciaczki
Magdusiek - ale z Natalki piękny króliczek :-) Nieźle kica :-)
Kasia74 - dzięki za info ... ciekawe dlaczego Ania unika naszego forum?
.....
jestem już spowrotem
Kasiek74 - urocze masz dzieciaczki
Magdusiek - ale z Natalki piękny króliczek :-) Nieźle kica :-)
Kasia74 - dzięki za info ... ciekawe dlaczego Ania unika naszego forum?
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Cześć,
Teddy do kina w taką pogodę? :-)
Szkoda tego słoneczka :-)
Jak tylko Tymek się obudzi wybieramy się na działkę do rodziców. Będzie grill, piwko i ... aparat :-)
Ojej ale się na ten dzień cieszę. W nocy padało, a teraz na termometrze już ponad 20 stopni :-)
Nareszcie mi się humor poprawił
Teddy do kina w taką pogodę? :-)
Szkoda tego słoneczka :-)
Jak tylko Tymek się obudzi wybieramy się na działkę do rodziców. Będzie grill, piwko i ... aparat :-)
Ojej ale się na ten dzień cieszę. W nocy padało, a teraz na termometrze już ponad 20 stopni :-)
Nareszcie mi się humor poprawił