reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Teddy ja sie nie dziwie, ze Ty orzechy lubisz ;)

Jolik piwko, zimny szympan....ja tego juz poltora roku nie pilam.....hhhmmm

reklama
Magdusiek-długo by o tym gadać... szkoda na to czasu :-( przesadził i tyle !!! A co do wkurzania to ostatnio za często to robi :-(

Orzech - a ja sobie pozwoliłam na pół piwka i lampkę szampana :-) a Ty dlaczego nie pijesz? Na nasze spotkanko planowałam szampana :-)

ooooo Jolik to zaczne spowrotem cwiczyc ;)

nie wiem, jakos tak wyszlo, ze w ciazy nie pilam, przed ciaza tez ostatnie miesiace, bo myslalam, ze jestem w ciazy :laugh: a teraz jakos do tej pory mala jadala tylko piers, wiec tez nie chcialam jej fundowac procentow ;)

Joliczku, to trzymaj się tym bardziej i nie daj sie ;)
Orzech, ja sobie pozwalam na wino od czasu do czasu, tzn keiliszek, półpora. I karmi. ale jak przestanę karmić to mojito będzie i inne pyszne.

Orzech pisze:
Teddy ja sie nie dziwie, ze Ty orzechy lubisz ;)

jednego lubie... reszte niespecjalnie...
... jakby to powiedziec... awersje mam... ale tym razem nie ja lupalam... :)
ale powanie, dorwalam sie do tych lodow jak glupia... i w sobote Miska zaciagne na nastepne... :p

Magdusiek dzięki :-)

Orzech - piję bardzo rzadko, ale jak jest ciepło to lubię napić się Gingera. Oczywiście nigdy całego, co najwyżej pół :-) Szampan obowiązkowo schłodzony ... a najbardziej ostatnio to podchodzi mi sok pomidorowy :-D

hej dziewczynki

chłopaki małe śpią - duży jak zwykle w pracy ....my też ostatnio grlowaliśmy - super sprawa - w takich chwilach żałuję, że nie mam własnego ogródka, ale może już wkrótce...

Maciulek biedaku - wracaj szybko do zdrowia!

Jolik nie daj się i nie denerwuj się - chłopy to za mądre nie są  ;)

Doxa - fajnie będzie miał młody  :)

reklama
Do góry