reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magdusiek-długo by o tym gadać... szkoda na to czasu :-( przesadził i tyle !!! A co do wkurzania to ostatnio za często to robi :-(
Orzech - a ja sobie pozwoliłam na pół piwka i lampkę szampana :-) a Ty dlaczego nie pijesz? Na nasze spotkanko planowałam szampana :-)
Orzech - a ja sobie pozwoliłam na pół piwka i lampkę szampana :-) a Ty dlaczego nie pijesz? Na nasze spotkanko planowałam szampana :-)
Orzech
Fanka BB :)
ooooo Jolik to zaczne spowrotem cwiczyc 
nie wiem, jakos tak wyszlo, ze w ciazy nie pilam, przed ciaza tez ostatnie miesiace, bo myslalam, ze jestem w ciazy :laugh: a teraz jakos do tej pory mala jadala tylko piers, wiec tez nie chcialam jej fundowac procentow
nie wiem, jakos tak wyszlo, ze w ciazy nie pilam, przed ciaza tez ostatnie miesiace, bo myslalam, ze jestem w ciazy :laugh: a teraz jakos do tej pory mala jadala tylko piers, wiec tez nie chcialam jej fundowac procentow
Teddy
Październikowa mać
Orzech pisze:Teddy ja sie nie dziwie, ze Ty orzechy lubisz![]()
jednego lubie... reszte niespecjalnie...
... jakby to powiedziec... awersje mam... ale tym razem nie ja lupalam...
ale powanie, dorwalam sie do tych lodow jak glupia... i w sobote Miska zaciagne na nastepne...
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magdusiek dzięki :-)
Orzech - piję bardzo rzadko, ale jak jest ciepło to lubię napić się Gingera. Oczywiście nigdy całego, co najwyżej pół :-) Szampan obowiązkowo schłodzony ... a najbardziej ostatnio to podchodzi mi sok pomidorowy
Orzech - piję bardzo rzadko, ale jak jest ciepło to lubię napić się Gingera. Oczywiście nigdy całego, co najwyżej pół :-) Szampan obowiązkowo schłodzony ... a najbardziej ostatnio to podchodzi mi sok pomidorowy

hej dziewczynki
chłopaki małe śpią - duży jak zwykle w pracy ....my też ostatnio grlowaliśmy - super sprawa - w takich chwilach żałuję, że nie mam własnego ogródka, ale może już wkrótce...
Maciulek biedaku - wracaj szybko do zdrowia!
Jolik nie daj się i nie denerwuj się - chłopy to za mądre nie są
Doxa - fajnie będzie miał młody
chłopaki małe śpią - duży jak zwykle w pracy ....my też ostatnio grlowaliśmy - super sprawa - w takich chwilach żałuję, że nie mam własnego ogródka, ale może już wkrótce...
Maciulek biedaku - wracaj szybko do zdrowia!
Jolik nie daj się i nie denerwuj się - chłopy to za mądre nie są
Doxa - fajnie będzie miał młody
reklama