reklama
Witam!
Orzeszku, wyrazy wspólczucia! Moi rodzice też sie przeprowadzili, jak ładnie to napisałaś już wieeeele lat temu!
A ja przed spacerem najpierw godzinę dumam jak mam ubrać Nadie!
Pytanko, czy pod spodenki zakładać jeszcze rajstopki? Bo jak powiedziałam niani, zeby jutro nie zakładała to powiedziała, ze jeszcze nie ten czas! Sama nie wiem! a wy jak robicie?
Orzeszku, wyrazy wspólczucia! Moi rodzice też sie przeprowadzili, jak ładnie to napisałaś już wieeeele lat temu!
A ja przed spacerem najpierw godzinę dumam jak mam ubrać Nadie!
Pytanko, czy pod spodenki zakładać jeszcze rajstopki? Bo jak powiedziałam niani, zeby jutro nie zakładała to powiedziała, ze jeszcze nie ten czas! Sama nie wiem! a wy jak robicie?
Orzech
Fanka BB :)
o to fajnie ja na razie sukieneczki pokupowalam wesele w rodzinie sie szykuje i komunia trzeba Anule wystroic................nie mowiac juz o wizycie u Tymusia Jolikowego, ktory moze w koncu dojdzie do skutku
O kasiek74 to Ty mnie rozumiesz.
Ja juz dzisiaj nie zaladalam rajstopek, nie przykrywam jej juz tez w wozku, ale dalej jezdzimy w gondoli
u nas dzisiaj bylo na prawde lato w cieniu 23 st.
O kasiek74 to Ty mnie rozumiesz.
Ja juz dzisiaj nie zaladalam rajstopek, nie przykrywam jej juz tez w wozku, ale dalej jezdzimy w gondoli
u nas dzisiaj bylo na prawde lato w cieniu 23 st.
Teddy
Październikowa mać
magdusiek pisze:Ja Natalce ostatnio nabyłam letnie majtki, żeby nie świeciła gołym pampersem jak sie cieplej zacznie
a ja sie wlasnie zastanwialam, czy sa galoty na takie mini-dupy... bo ile te body jeszcze bede mu zakladac...
reklama