reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
Orzeszku, wyrazy wspólczucia! Moi rodzice też sie przeprowadzili, jak ładnie to napisałaś już wieeeele lat temu!

A ja przed spacerem najpierw godzinę dumam jak mam ubrać Nadie!
Pytanko, czy pod spodenki zakładać jeszcze rajstopki? Bo jak powiedziałam niani, zeby jutro nie zakładała to powiedziała, ze jeszcze nie ten czas! Sama nie wiem! a wy jak robicie?

o to fajnie :) ja na razie sukieneczki pokupowalam wesele w rodzinie sie szykuje i komunia trzeba Anule wystroic................nie mowiac juz o wizycie u Tymusia Jolikowego, ktory moze w koncu dojdzie do skutku :)

O kasiek74 to Ty mnie rozumiesz.

Ja juz dzisiaj nie zaladalam rajstopek, nie przykrywam jej juz tez w wozku, ale dalej jezdzimy w gondoli :)
u nas dzisiaj bylo na prawde lato w cieniu 23 st.

Kasiek, ja nie wkładam, na spacer biorę kocyk i jeśli jest potrzeba to przykrywam Natalkę. Dzisiaj świeciła gołymi nózkami, bo spodenki się podciągały do góry.

magdusiek pisze:
Ja Natalce ostatnio nabyłam letnie majtki, żeby nie świeciła gołym pampersem jak sie cieplej zacznie ;)

a ja sie wlasnie zastanwialam, czy sa galoty na takie mini-dupy... bo ile te body jeszcze bede mu zakladac...

hej dziewczynki

widzę, że spacerek się udał  :) my też dziś troszkę pospacerowaliśmy, ale tak samotnie to nuda....

Kasiek, ale ja potrzebuje takie meskie minigacie... na pieluche pod spodnie...

dziewczece z falbankami i nogaweczkami widzialam, ale takie malo bielizniane byly... a ja chce slipy... ;)

reklama
Do góry