reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć dziewczynki ::)

dla ignacego najlepszego z okazji bycia półrocznego z mamem, tatem i bratem ;D

a w ogóle wczoraj mój małż wrócił do domu i oznajmił, ze bedzie musiał w następną sobotę odpracowac święto tzn 3 maja... ponieważ w kodeksie pracy pojawił się zapis, że gdy w tym samym tygodniu wypadają dni świąteczne (więcej niż jeden) to nalezy te więcej niż jeden odpracować... super co? w tym roku ta sama sytuacja będzie np z bożym narodzeniem... ciekawe co za jełop to wymyślił... po kiego grzyba w ogóle robić święto wówczas?? jest to dla mnie zagadką :( zwłaszcza mi przykro, bo mój małż ma w następną sobotę urodziny i to miał być wesoły dzień tylko dla nas (za każdym razem w swoje urodziny musiał gdzieś wyjeżdżać w związku z pracą)... tymczasem proszę! echhh...

ale słonko u nas pięęęękne :)

reklama
Hej hej!!!

Efuniu nie dość że jełop to jeszcze jak cichutko ten zapis wprowadzono, nikt nic nie wiedział i tu nagle bach. Też jestem zła, bo mój małż też będzie oczywiście odpracowywał a już komu jak komu ale jemu pracy nie brakuje (ostatnio w niedzielę kilka razy wjeżdżał na budowę żeby przypilnować co sie tam dzieje bo terminy go goniły - takie to "niepracujące" wekendy ma mój małżonek)

Efuniu - no faktycznie słabo.
Ciekawe co mi na długi weeekend Kamil wyszykuje, będzie miał trochę czasu czy nie bardzo ;)

O rany nie wiedziałam o tej zmianie w kodeksie ... szok!

A moje dziecię właśnie się obudziło ze snu nocnego ::) Co prawda 3x zdążył zjeść, ale zazwyczaj jak przebudzał się w okolicach 7-8 to już "wstawał" a dzisiaj ... najpier zmiana pieluszki i dziecko odpadło na jakieś 0,5 godziny, potem jęczenie przez sen, więc karmionko i dalej spał! Ja już zupełnie nie wiem co to się dzieje!

Witajcie wszyscy :)

Też się niedawno dowiedziałam o tym zapisie ale mój mąż odrabiał w zeszłą sobotę 2-go maja a 3go nie wiem czy bedą odrabiać - na razie nic nie słychać. Zresztą ostatnio też chodził prawie co sobotę do pracy ale z własnej woli bo chciał mieć więcej wolnych dni w okolicy świąt.

Pogoda cudna. Jak tylko Natalka zje zupke to mykamy na spacerek a po południu basen. :)

witam ! my dzisiaj po szczepieniu, żółtaczka, i mamy juz koniec szczepień, następne w 13 miesiacu życia.
Mikołaj waży 9 kilo!
Pogoda sliczna, ale maluch kaprysny , nawet na spacerku :(

reklama
My po spacerku i zaraz pędzimy na basen.

Dziś Mikołaj kończy pół roczku. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry