reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

cześć dziewczynki ::)

dla ignacego najlepszego z okazji bycia półrocznego z mamem, tatem i bratem ;D

a w ogóle wczoraj mój małż wrócił do domu i oznajmił, ze bedzie musiał w następną sobotę odpracowac święto tzn 3 maja... ponieważ w kodeksie pracy pojawił się zapis, że gdy w tym samym tygodniu wypadają dni świąteczne (więcej niż jeden) to nalezy te więcej niż jeden odpracować... super co? w tym roku ta sama sytuacja będzie np z bożym narodzeniem... ciekawe co za jełop to wymyślił... po kiego grzyba w ogóle robić święto wówczas?? jest to dla mnie zagadką :( zwłaszcza mi przykro, bo mój małż ma w następną sobotę urodziny i to miał być wesoły dzień tylko dla nas (za każdym razem w swoje urodziny musiał gdzieś wyjeżdżać w związku z pracą)... tymczasem proszę! echhh...

ale słonko u nas pięęęękne :)

reklama
Hej hej!!!

Efuniu nie dość że jełop to jeszcze jak cichutko ten zapis wprowadzono, nikt nic nie wiedział i tu nagle bach. Też jestem zła, bo mój małż też będzie oczywiście odpracowywał a już komu jak komu ale jemu pracy nie brakuje (ostatnio w niedzielę kilka razy wjeżdżał na budowę żeby przypilnować co sie tam dzieje bo terminy go goniły - takie to "niepracujące" wekendy ma mój małżonek)

Efuniu - no faktycznie słabo.
Ciekawe co mi na długi weeekend Kamil wyszykuje, będzie miał trochę czasu czy nie bardzo ;)

O rany nie wiedziałam o tej zmianie w kodeksie ... szok!

A moje dziecię właśnie się obudziło ze snu nocnego ::) Co prawda 3x zdążył zjeść, ale zazwyczaj jak przebudzał się w okolicach 7-8 to już "wstawał" a dzisiaj ... najpier zmiana pieluszki i dziecko odpadło na jakieś 0,5 godziny, potem jęczenie przez sen, więc karmionko i dalej spał! Ja już zupełnie nie wiem co to się dzieje!

Witajcie wszyscy :)

Też się niedawno dowiedziałam o tym zapisie ale mój mąż odrabiał w zeszłą sobotę 2-go maja a 3go nie wiem czy bedą odrabiać - na razie nic nie słychać. Zresztą ostatnio też chodził prawie co sobotę do pracy ale z własnej woli bo chciał mieć więcej wolnych dni w okolicy świąt.

Pogoda cudna. Jak tylko Natalka zje zupke to mykamy na spacerek a po południu basen. :)

witam ! my dzisiaj po szczepieniu, żółtaczka, i mamy juz koniec szczepień, następne w 13 miesiacu życia.
Mikołaj waży 9 kilo!
Pogoda sliczna, ale maluch kaprysny , nawet na spacerku :(

reklama
My po spacerku i zaraz pędzimy na basen.

Dziś Mikołaj kończy pół roczku. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry