reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

No Teddy, rozumiem, ze Kreystian bez falbanek gatki preferuje ;)
Ale są i takie.Popatrz dobrze w sklepach z bielizną niemowlęcą. Chociaż ja preferuję body, bo się wszystko lepiej d... trzyma ;)

reklama
magdusiek pisze:
Jazz, spokojnie mogłas dołączyć, długo nam się zeszło, jak zwykle zresztą. A jak po fryzjerze?

nawet przeszło mi to przez myśl, ale już mi sie nie chciało do samochodu ładowac a poza tym po Gabrysia musiałam jechać ....
a po fryzjerze ok tylko kolor mógłbyby być trochę inny...

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE PREZES NAM :) :) :) Wszystkiego najlepszego dla Krystianka życzą Natalka z mamą :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ojoj juz po północy wiec spóźnione ale równie
Serdeczne Życzenia dla Ignasia z okazji skończenia pół roczku. :) :) :) Rosnij zdrowo Ignasiu :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Coś pusto
Chyba wszystkie poszłyście spać.....
Patki też nie widać

więc ja też się zbieram

Dobranoc :)
Miłych snów :)

dziendoberek... :)

dzionek zapowiada sie rownie piekny jak wczoraj...
po kinie ide na dluuuugi spacerek... mam nadzieje, ze dziecie bedzie rownie entuzjastycznie nastawione do tego pomyslu jak mama... ;)

reklama
Ignasiu kochany, strasznie mi głupio, ale ze mnie jełop zapominalski, wszystkiego najlpeszego z okazji skończenia pół roczku!!!

Witajcie, pogoda faktycznie zapowiada się pięknie :)

Do góry