reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Orzeszku jak miło Cię znowu widzieć! Zaglądaj do nas częściej! Współczuję odejścia taty ... cieszę się bardzo, że mogłaś spędzić z nim ostatnie chwile i że tak miło to wspominasz!! Takiego go zapamiętasz na całe życie!!!

A my przed godziną wróciliśmy do domu! Coraz dłuższe robią się te nasze spotkania :laugh: :laugh:

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Na początku przepraszam, że dopiero teraz się odzywam - od nstępnego tygodnia obiecuję solenną poprawę ;D Nie wyrabiam się jakoś na zakrętach - i na razie odwyk od bb dopóki się w chałupie nie ogarne - walka powoli się kończy ;)

Wyskoczę jak Filip z konopi, bo nie mam pojęcia co się u Was działo - nadrobię innym razem. Mam nadzieję, że święta mineły szybko i w rodzinnym gronie.

Orzeszku wyrazy współczucia.

No i tyle dobrego - trochę poczytam i zmykam dalej do roboty.

Efunia dziękuję za PW - bardzo to miłe :-*

Hej dziewczynki,

Orzeszku - przyjmij moje najszczersze kondolencje ... z tego co napisałaś to ta ostatnia pogawędka z TATĄ musiała być naprawdę niesamowita. Bardzo się cieszę, że miałaś możliwość pożegnać go osobiście ...

Widzę, że poruszyłyście temat, który i mnie strasznie ostatnio nurtował :-) ... w co ubrać szkraba na spacerek :-)
My zdecydowaliśmy się na bodziaka z krótkim rękawem i na bluzę z misiem pod spodem, a poza tym skarpetki i bojówki ... nio i cieniutka bawełniana czapeczka. Było w sam raz :-)

hmmm, ja wróciłam 20 minut temu i w te pędy kapac Natalię.

Orzeszku, współczuję ciesząc się jednoczesnie, ze mogłas spedzic współnie ostatnie chwile, powiedziec wszystko co chciałas i byc blisko.

dziekuje Wam bardzo, dziekuje..........Tatus nie odszedl tylko sie przeprowadzil ;)

Jak ubrac dziecko - chyba zblizamy sie do czasu, kiedy bedziemy je ubierac tak jak siebie................czyli bez niczego w upaly letnie ;)

reklama
Do góry