reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Orzeszku jak miło Cię znowu widzieć! Zaglądaj do nas częściej! Współczuję odejścia taty ... cieszę się bardzo, że mogłaś spędzić z nim ostatnie chwile i że tak miło to wspominasz!! Takiego go zapamiętasz na całe życie!!!

A my przed godziną wróciliśmy do domu! Coraz dłuższe robią się te nasze spotkania :laugh: :laugh:

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Na początku przepraszam, że dopiero teraz się odzywam - od nstępnego tygodnia obiecuję solenną poprawę ;D Nie wyrabiam się jakoś na zakrętach - i na razie odwyk od bb dopóki się w chałupie nie ogarne - walka powoli się kończy ;)

Wyskoczę jak Filip z konopi, bo nie mam pojęcia co się u Was działo - nadrobię innym razem. Mam nadzieję, że święta mineły szybko i w rodzinnym gronie.

Orzeszku wyrazy współczucia.

No i tyle dobrego - trochę poczytam i zmykam dalej do roboty.

Efunia dziękuję za PW - bardzo to miłe :-*

Hej dziewczynki,

Orzeszku - przyjmij moje najszczersze kondolencje ... z tego co napisałaś to ta ostatnia pogawędka z TATĄ musiała być naprawdę niesamowita. Bardzo się cieszę, że miałaś możliwość pożegnać go osobiście ...

Widzę, że poruszyłyście temat, który i mnie strasznie ostatnio nurtował :-) ... w co ubrać szkraba na spacerek :-)
My zdecydowaliśmy się na bodziaka z krótkim rękawem i na bluzę z misiem pod spodem, a poza tym skarpetki i bojówki ... nio i cieniutka bawełniana czapeczka. Było w sam raz :-)

hmmm, ja wróciłam 20 minut temu i w te pędy kapac Natalię.

Orzeszku, współczuję ciesząc się jednoczesnie, ze mogłas spedzic współnie ostatnie chwile, powiedziec wszystko co chciałas i byc blisko.

dziekuje Wam bardzo, dziekuje..........Tatus nie odszedl tylko sie przeprowadzil ;)

Jak ubrac dziecko - chyba zblizamy sie do czasu, kiedy bedziemy je ubierac tak jak siebie................czyli bez niczego w upaly letnie ;)

reklama
Do góry