reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witajcie po świętach :)

Na początku:
spóźnione serdeczne życzenia dla wszystkich jubilatów :-* :-* :-* :-* :-* :-* Rośnijcie zdrowo kochani :D :D :D :D :D :D

A chorowitkom życzymy DUUUUŻOOOO ZDRÓWKA :) :) :)

My również serdecznie dziękujemy wszystkim za pamięć i życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Wróciliśmy już we wtorek wieczorem ale padłam i nie miałam czasu doWas napisać. Z kolei wczoraj tylko trochę ponadrabiałam bo też byłam zaganiana. Dopiero dziś mogę spokojnie usiąść. :)

Strzasznie mi Was brakowało kobietki, co prawda u rodziców jest net ale był taki najazd gości że nie zdażyłam usiąść ;)

Teraz jeszcze troche poczytam co się tu działo i chyba mykniemy na spacerek - pogoda suuper szkoda w domu siedzieć

to u mnie tak czwarty lezal zaczety od Bozego narodzenia... w koncy w piatek i sobote go skonczylam...  ::)

ale ja wczesniej nie czytalam, wiec nie moglam sobie darowac i przerwac w najwazniejszym momencie... tyle, ze od polowy tego piatego tomu to kazdy moment wydawal mi sie "najwazniejszy"... ;)

Efunia, ona zasnęła chwilę po moim poście :) Klasycznie.... Mleczko to ona zajada chętnie tylko, że najwyraźniej ostatnio nie z butelki, jak ja jestem to luz, gorzej jak wychodzę.
Magdazlodzi - elegancką masz córeczkę :)
Natalko Luszkowa - dużo zdrówka i radości :)

Jak mi się dziecię obudzi to pędzę do Calineczki przez nasze biuro, bo pieniążków nie mam wcale ;)

ejże magdusiu znaczy mamy obserwować wątek wózkowy dziś po południu? ;) ;D

teddy
ja czytałam piąty tom nim wyszedł na papierze - w necie i byałam maksymalnie podjarana. a jak wyszedł już w polskim tłumaczeniu, to się za ksiązkę jakoś nadal zabrać nie mogę... a to już tyle czasu...

ja jestem na etapie czytania bajek samograjek tymkowi... znam je już na pamięć :p ale żadne inne mu nie pochodzą...
i nawet moje fałszowanie mu nie przeszkadza. to się nazywa miłość :D

Ina, Syla trzymajcie się dziewczyny. Będzie dobrze.
Kasiek, Magdazłodzi córeczki jak laleczki :)
Efunia Tymek elegancko siedzi :)

efunia, ja to jak nie czytam, to nie czytam... ale jak zaczne, to nie moge przestac... bo zawsze przed zaczeciem robie cos, co mi nie pozwala... ;)

otwierazm gdziec w srodku, czy raczej pod koniec i czytam jedna strone na chybil-trafil... na ogol wiele mi to nie mowi, ale sprawia, ze koniecznie musze szybko wiedziec, jak do tego doszlo... ;)
no wiec w piatym tomie musialm dotrzec do tego, dlaczego Snape nienawidzi Harry'ego, bo w ogole Snape (obok blizniakow) jest moja ulubiona postacia... no i teraz tez wiem co zrobi pod koniec szostego, no i jak zaczne to pewnie przeczytam jednym tchem... ;)

reklama
Ja mam taki duzy zbiór bajek i Julka upodobała sobie szczególnie jedna i o wieczór przed snem ja czytam.JUZ MAM DOSYC TEJ BAJKI, ale co sie ni robi z miłosci do dziecka

Do góry