reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
Witam
syla wyrazy wspolczocia tesciowej
Moj przyszly maz w swieta dal mi taki popis ze przyszli tescie przyjechali do nas o 7 rano bo im tez popsul impreze i w drugi dzien swiat moje kochanie bylo jak do rany przyloz kochane chyba kazdemu facetowi trzeba raz na miesiac dawke wstrzasowa
syla wyrazy wspolczocia tesciowej
Moj przyszly maz w swieta dal mi taki popis ze przyszli tescie przyjechali do nas o 7 rano bo im tez popsul impreze i w drugi dzien swiat moje kochanie bylo jak do rany przyloz kochane chyba kazdemu facetowi trzeba raz na miesiac dawke wstrzasowa
M
MALENSTWO 33
Gość
Wiki o tej porze jest juz na spacerze i wiec zasnela to ja biore sie za porzadki w domku i musze posprzatac na balkonie
magdusiek
Październikowa Mama 2005
oj, chyba cięzki dzień przede mną, Natalia sie buntuje, płacze w łóżeczku straszliwie, chyba ze dwa rzy albo trzy tak jej się zdarzyło. a zmęczona jest dramatycznie. Teraz zasypia na naszym łóżku, obok mnie, kurcze, a Kamil wroci poźno
ina w szpitalu tymkowi dali nie tylko kroplówkę ale i pyralginę... ja nie umiałam dobrze czopka załadować nawet... bo nie wiem czemu nie zrobili takich 250mg :-[
ja dziś też biorę się za gotowanie. właśnie ugotowałam królika ;D tymek po raz pierwszy jutro zje zupkę z mięskiem i groszkiem
dziś jeszcze szpinak z żółtkiem.
magdusiek a może ona głodna? u nas problemy ze snem i płacze sprowadzały się najczęściej do tego, ze tymek głodny był :-[ tzn jak przestał wsytarczac mu cyc i jadł coraz czesciej i czesciej i ciągle był głodny i nerwowy... ale nie mówię, ze i u was tak musi być. niemniej jednak może spróbuj dać jej np swojego mleczka z kaszką?
ja dziś też biorę się za gotowanie. właśnie ugotowałam królika ;D tymek po raz pierwszy jutro zje zupkę z mięskiem i groszkiem
dziś jeszcze szpinak z żółtkiem.
magdusiek a może ona głodna? u nas problemy ze snem i płacze sprowadzały się najczęściej do tego, ze tymek głodny był :-[ tzn jak przestał wsytarczac mu cyc i jadł coraz czesciej i czesciej i ciągle był głodny i nerwowy... ale nie mówię, ze i u was tak musi być. niemniej jednak może spróbuj dać jej np swojego mleczka z kaszką?
magdazłodzi
Fanka BB :)
Witam Was po swietach
My w niedziele chrzciliśmy Kasie i tak sie prezentowała
Kasia z tatusiem
tutaj ksiadz polewa woda główkę
po wszystkim Kassia zasnęła
Kasia z chrzestna Olą
iMAŁA SESJA ZDJĘCIOWA
mY WCZORAJ ZALICZYLIŚMY PIERWSZY mega SPACER OD 11 DO 18
tERAZ kASIA SMACZNIE SPI JUZ DRUGA GODZINKE
INA istny koszmar JENY.Ja jescze z takim wirusem niemiałam stycznoci i mamnadzieje że niebede miała juz okazij,bo jest paskudny!!!
My w niedziele chrzciliśmy Kasie i tak sie prezentowała
Kasia z tatusiem
tutaj ksiadz polewa woda główkę
po wszystkim Kassia zasnęła
Kasia z chrzestna Olą
iMAŁA SESJA ZDJĘCIOWA
mY WCZORAJ ZALICZYLIŚMY PIERWSZY mega SPACER OD 11 DO 18
tERAZ kASIA SMACZNIE SPI JUZ DRUGA GODZINKE
INA istny koszmar JENY.Ja jescze z takim wirusem niemiałam stycznoci i mamnadzieje że niebede miała juz okazij,bo jest paskudny!!!
Teddy
Październikowa mać
czesc laski i bobaski...
Ina, Syla... trzymajcie sie dziewczyny, jak jest zle, to potem moze byc juz tylko lepiej...
Jubilatom swiatecznmym, poswiatecznym i dzisiejszym wszystkiego najlpszego... :-*
a ja sie czuje jakby tajfun mnie wzial i przelecial...
w poniedzialek Misiek byl w domu, wiec zajal sie malym a ja zajelam sie piatym Harrym... we wtorek byla u mnie kumpela z cora - nagadalysmy sie za wszystkie czasy, a potem dalej za Pottera... natomiast wczoraj Misiek znow byl w domu, a ja skonczylam czytac... o 3 w nocy... 530 stron z przerwami na karmienie...
... wygladam jak smierc na choragwi... :
dzis i jutro Misiek pracuje... ale na weekend juz mam szostego Harry'ego... i rumianek na oczy... amen
Ina, Syla... trzymajcie sie dziewczyny, jak jest zle, to potem moze byc juz tylko lepiej...
Jubilatom swiatecznmym, poswiatecznym i dzisiejszym wszystkiego najlpszego... :-*
a ja sie czuje jakby tajfun mnie wzial i przelecial...
w poniedzialek Misiek byl w domu, wiec zajal sie malym a ja zajelam sie piatym Harrym... we wtorek byla u mnie kumpela z cora - nagadalysmy sie za wszystkie czasy, a potem dalej za Pottera... natomiast wczoraj Misiek znow byl w domu, a ja skonczylam czytac... o 3 w nocy... 530 stron z przerwami na karmienie...
... wygladam jak smierc na choragwi... :
dzis i jutro Misiek pracuje... ale na weekend juz mam szostego Harry'ego... i rumianek na oczy... amen
reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
NATALKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA TE POLROCZKU