reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Witam
ja tez ostatnio niemoge spac
maz w pracy,Wiki spi a ja chcem isc na targ i szkoda mi jej budzic
a mi zostalo jeszcze posprzatac pokoj i tez niemoge nic zrobic
bo mamy jeden a jak niunia spi nie chce halasowac

A dzisiaj z kolei Anulka Orzeszka kończy pół roczku :)

ANULKO kochana wszystkiego naj najlepszego! Obyś często przyjeżdżała do Polski ;)

ja tez... w dodatku mam kompletnie pusta lodowke (pomijajac schaby, szynki i boczki do pieczenia)... nawet jajka jednego nie mam...

...wiec cokolwiek by sie nie dzialo, musze wyjsc...  ::)

wszystkiego najlepszego dla Anulki i Olivki

My to szczęśliwie Świąt nie robimy ;) W niedzielę jedziemy do moich rodziców, w poniedziałek do teściów ... zapewne od od jednych i od drugich coś dostaniemy do jedzenia ;)
Ale chciałam tulipanki kupić, bazie itp.

brrr nie lubię takiej pogody ... a zapowiadali ładną pogodę na Święta i ten tydzień :(

Cześc,
Hi hi, ja też planowałam pójśc na bazarek, ale jak tak będzie to może fiknę gdzieś z Natalią samochodem. I na masaz idę po południu.

Anulko - dużo zdrowia i radości :)

reklama
Wiecie co? Tak sobie spojrzałam na suwaczek Efuni i pomyślałam sobie, że jak byłam w ciąży to dziewczyny, które miały na suwaczkach dzieci tak gdzies powyżej 5, 4 miesiaca wydawały mi się takimi doświadczonymi mamami i tak im zazdrościłam, że już mają dzieci obok siebie. Mam wrażenie, że to wczoraj było, a teraz - na naszych suwaczkach dzieci mniej więcej w połowie, niesamowicie czas leci. Jak patrzę na NAtalię to mimo wszystko wydaje mi się mała, ale jak na suwaczek to nie wierzę, że to moje dziecko.

Do góry