reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej,
Olivko wszystkiego najlepszego !!!

A u nas od rana gonitwa ... Byłam z Tymusiem na szczepieniu. Dostał dwa zastrzyki i nawet przy nich nie pisnął. Dzielny z niego chłopak. Najbardziej cieszy nas fakt, że były to ostatnie szczepienia z serii niemowlęcej :-)
Waży 8900 g i jest zdrów jak rybka mimo, że ostatnie dwa dni kicha i kaszle, ale to z powodu detergentów, których ostatnio w nadmiarze.
Byłam na ostatniej jonoforazie, z ręką coraz lepiej. Jutro do pracy :-( ...
Teraz piję kawkę i nadrabiam zaległości bb :-) A dziecię z nianią poszło na spacerek.
Za jakąś godzinkę umyje okno w łazience i muszę wybrać się do spowiedzi.
Ojej jeszcze trochę tego wszystkiego zostało... zakupy, sprzątanie, pieczenie ...

reklama
Witajcie,

Ja tak tylko z doskoku.
Chciałam życzyć Wam, drogie kobietki i dzieciaczki Spokojnych Wesołych Świąt Wielkanocnych. Wypocznijcie i naładujcie baterie na kilka kolejnych miesięcy .

Nie dam rady nadrobić więc mam nadzieję że wszystko u Was ok.

Olivko dużo, dużo słoneczka!!!

Witam wieczorową porą ;D
Daaawno mnie tu nie było ::) Zaległości nie nadrabiam, bo siedziałabym do jutra...
Ann - dzięki za życzenia..
Mam nadzieję, że u wszystkich wszystko w porządku.. i dzieciaki zdrowe...
Syla mam nadzieję, że trauma powrotu do pracy już minęła...

Gdybym tu nie zajrzała przed świętami.. to chciałam Wam życzyć.. spokojnych, zdrowych, a przede wszystkim rodzinnych świąt.. dla Was i Waszych bliskich

No i ręce mi opadły, ja wiem, że święta, czas pojednania i w ogóle, ale wymiękłam. Ta koleżanka, z ktorą się umówiłam na dzisiaj najpierw miała przyjechać koło 13:00, później koło 14:00, o 15:30 zadzwoniła, że może być koło 16:30 i czy nie będzie za późno, później, że jeszcze zadzwoni i przyjedzie no i oczywiście nie przykjechała. Zrobiłam obiad na więcej osób, upiekłam ciasto i siedzę jak debil. Kamila jeszcze nie ma, koleżanka nie dała znaku życia, Natalia wykąpana śpi a ja się zastanmawiam czy to ja jakas dziwna jestem że jestem zła czy jednak mam prawo być wkurzona ;)

Z Miśki wyrośnie chyba wykładowca, bo gada, że jej zamknąć nie można.. Gorzej z przewracaniem się... jak mówi rehabilitantka.. mały leń.. ja dodaję .. po tatusiu ;D

A ja.. tyram.. dni mi przelatują pomiędzy palcami... już półtora miesiąca pracuję.. ale już się przyzwyczaiłam ;D

.. i masz prawo być wkurzona.. ja też nie lubię takich sytuacji... przynajmniej Twoja znajoma powinna mieć na tyle cywilnej odwagi, aby zadzwonić i powiedzieć, że nie przyjedzie

Duralex och jak miło Cię tu widzieć :)

Magdusiek wszystko z Tobą OK, a koleżankę następnym razem olej ;) A co dobrego upitrasiłaś?

reklama
Do góry