reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Duralex co u Ciebie? nie odzywałaś się ostatnio!!

Mam do Ciebie pytanko odnośnie pani od staników. Ty jeszcze karmisz ... a Małgosia kiedyś mówiła, żeby po karmieniu do niej iść. Mówiłaś jej, że jesteś matka karmiąca?

reklama
Duralex, m,nie też dni mijają jak szalone, odróżniam głownie kolejne weekendy :)
Doxa - kurczaka w sosie z miodowo-sojowym z orzechami, do tego mode ziemniaki, ciasto z wiśniami, taklie tam. I mam jeszcze polędwiczki w ziołach, bez sensu tyle mięsa. No, ale nic to.

Natalia dzisiaj była kąpana przeze mnie, w swojej wanience. Wsadziłam ją do środka, a ona złapała się łapkami za brzegi i sztywnmo usiadła. Myślałam, że spadnie po chwili, a ona siedziała tak, ze zdążyłam umyć jej nózki, plecy i brzuszek i dopiero fiknęła. Skubana. I dziś był ostatni spacer w gondoli, gdy tylko nie śpi to próbuje sie podnieść, jak mały żółw wygląda, uznałam, ze nie ma jej co dłużej męczyć, niech poogląda świat skoro taka ciekawa.

Magdusiek to wrzuć koniecznie (do odpowiedniego wątku) przepis na kurczaka w tym sosie, brzmi baaardzo pysznie!!!

A Natalka ... no tak, duża i silna dziewczyna ... to co będzie leżeć :laugh: Na siedząco świat ciekawszy :)

Czesc dziewczyny.
Dawno mnie tu nie bylo. Ale codziennie o was myslalam. Jakos nie bylo kiedy. Mala juz spi coraz mniej, wiecej trzeba sie z nia bawic.
DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA: SLODKIE JESTESCIE.
Dzisiaj bylismy na kontroli. Wazy 7650 i ma 69cm. Wszystko bylo ok. Nastepny raz dopiero za 2 miesiace.
A za miesiac jade po Polski, juz sie nie moge doczekac.
Okna umylam w sobote i jak skonczylam to deszcz zaczol padac :p
Kupilismy tez Olivci dzisiaj spacerowke, ale to nie w tym watku.
Doxa wozek zarabisty.
Bylam tez u spowiedzi we wtorek, ale nie lubie chodzic. Numer wywinelam, bo wlazlam do (tego co sie w tym spowiada) zobaczyc czy ksiadz siedzi, patrze lukam i nikogo nie widzialam. Puzniej wszedl taki nasz znajomy i tam siedzi i siedzi i nie wychodzi. Ja spojzalam na Mariusza on na mnie i my w smiech. Tak sie zaczelismy smiac,ze musielismy wyjsc z kosciola. Okazalo sie jednak, ze ksiadz tam byl ;D
Pogoda taka sobie, caly czas. Raz ladnie, raz pada. Ale Sw. maja byc ladne.
Olivia zdrowa. Do wszystkich sie smieje. Jest taka kochana. I zaczela szczene do przodu wysuwac i sie cieszyc. Tak smiesznie to wyglada.
Ale sie rozpisalam. Ide spac, bo mala mnie dzisiaj o 5.00 obudzial.
Pa kobitki i bobaski.
Douslyszenia chyba juz po Sw.

Cześć Kobietki!
Ja jak zwykle dopiero o tej porze: cały dzień pranie sprzątanie i pakowanie i dodatkowo dłuuugi spacer. :)

Jutro wyjeżdżamy na Święta więc pewnie pokażę się dopiero po powrocie

więc w związku z tym:

Zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych
oraz mokrego lanego i bogatego uszatego :)
życzą wszystkim
Natalka i Luszka

Buziaki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Pa Pa

I jeszcze gapa zapomniałam o bardzo ważnej rzeczy

Wszystkiego najlepszego dla Olivii.
Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia i rosnij zdrowo na pociechę rodzicom :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Elvira Karteczka REWELACYJNA :)

reklama
witam, a ja już nie mogę spać. za oknem deszcz :(
wczoraj było tak pięknie a dziś leje :( buu...
no ale za to moze wezmę się za sprzątanie jakowes...

Do góry