reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Duralex, m,nie też dni mijają jak szalone, odróżniam głownie kolejne weekendy
Doxa - kurczaka w sosie z miodowo-sojowym z orzechami, do tego mode ziemniaki, ciasto z wiśniami, taklie tam. I mam jeszcze polędwiczki w ziołach, bez sensu tyle mięsa. No, ale nic to.
Natalia dzisiaj była kąpana przeze mnie, w swojej wanience. Wsadziłam ją do środka, a ona złapała się łapkami za brzegi i sztywnmo usiadła. Myślałam, że spadnie po chwili, a ona siedziała tak, ze zdążyłam umyć jej nózki, plecy i brzuszek i dopiero fiknęła. Skubana. I dziś był ostatni spacer w gondoli, gdy tylko nie śpi to próbuje sie podnieść, jak mały żółw wygląda, uznałam, ze nie ma jej co dłużej męczyć, niech poogląda świat skoro taka ciekawa.
Doxa - kurczaka w sosie z miodowo-sojowym z orzechami, do tego mode ziemniaki, ciasto z wiśniami, taklie tam. I mam jeszcze polędwiczki w ziołach, bez sensu tyle mięsa. No, ale nic to.
Natalia dzisiaj była kąpana przeze mnie, w swojej wanience. Wsadziłam ją do środka, a ona złapała się łapkami za brzegi i sztywnmo usiadła. Myślałam, że spadnie po chwili, a ona siedziała tak, ze zdążyłam umyć jej nózki, plecy i brzuszek i dopiero fiknęła. Skubana. I dziś był ostatni spacer w gondoli, gdy tylko nie śpi to próbuje sie podnieść, jak mały żółw wygląda, uznałam, ze nie ma jej co dłużej męczyć, niech poogląda świat skoro taka ciekawa.
Elvira
13 pazdziernik
Czesc dziewczyny.
Dawno mnie tu nie bylo. Ale codziennie o was myslalam. Jakos nie bylo kiedy. Mala juz spi coraz mniej, wiecej trzeba sie z nia bawic.
DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA: SLODKIE JESTESCIE.
Dzisiaj bylismy na kontroli. Wazy 7650 i ma 69cm. Wszystko bylo ok. Nastepny raz dopiero za 2 miesiace.
A za miesiac jade po Polski, juz sie nie moge doczekac.
Okna umylam w sobote i jak skonczylam to deszcz zaczol padac
Kupilismy tez Olivci dzisiaj spacerowke, ale to nie w tym watku.
Doxa wozek zarabisty.
Bylam tez u spowiedzi we wtorek, ale nie lubie chodzic. Numer wywinelam, bo wlazlam do (tego co sie w tym spowiada) zobaczyc czy ksiadz siedzi, patrze lukam i nikogo nie widzialam. Puzniej wszedl taki nasz znajomy i tam siedzi i siedzi i nie wychodzi. Ja spojzalam na Mariusza on na mnie i my w smiech. Tak sie zaczelismy smiac,ze musielismy wyjsc z kosciola. Okazalo sie jednak, ze ksiadz tam byl ;D
Pogoda taka sobie, caly czas. Raz ladnie, raz pada. Ale Sw. maja byc ladne.
Olivia zdrowa. Do wszystkich sie smieje. Jest taka kochana. I zaczela szczene do przodu wysuwac i sie cieszyc. Tak smiesznie to wyglada.
Ale sie rozpisalam. Ide spac, bo mala mnie dzisiaj o 5.00 obudzial.
Pa kobitki i bobaski.
Douslyszenia chyba juz po Sw.
Dawno mnie tu nie bylo. Ale codziennie o was myslalam. Jakos nie bylo kiedy. Mala juz spi coraz mniej, wiecej trzeba sie z nia bawic.
DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZYCZENIA: SLODKIE JESTESCIE.
Dzisiaj bylismy na kontroli. Wazy 7650 i ma 69cm. Wszystko bylo ok. Nastepny raz dopiero za 2 miesiace.
A za miesiac jade po Polski, juz sie nie moge doczekac.
Okna umylam w sobote i jak skonczylam to deszcz zaczol padac
Kupilismy tez Olivci dzisiaj spacerowke, ale to nie w tym watku.
Doxa wozek zarabisty.
Bylam tez u spowiedzi we wtorek, ale nie lubie chodzic. Numer wywinelam, bo wlazlam do (tego co sie w tym spowiada) zobaczyc czy ksiadz siedzi, patrze lukam i nikogo nie widzialam. Puzniej wszedl taki nasz znajomy i tam siedzi i siedzi i nie wychodzi. Ja spojzalam na Mariusza on na mnie i my w smiech. Tak sie zaczelismy smiac,ze musielismy wyjsc z kosciola. Okazalo sie jednak, ze ksiadz tam byl ;D
Pogoda taka sobie, caly czas. Raz ladnie, raz pada. Ale Sw. maja byc ladne.
Olivia zdrowa. Do wszystkich sie smieje. Jest taka kochana. I zaczela szczene do przodu wysuwac i sie cieszyc. Tak smiesznie to wyglada.
Ale sie rozpisalam. Ide spac, bo mala mnie dzisiaj o 5.00 obudzial.
Pa kobitki i bobaski.
Douslyszenia chyba juz po Sw.
luszka
październik'05, lipiec'07
Cześć Kobietki!
Ja jak zwykle dopiero o tej porze: cały dzień pranie sprzątanie i pakowanie i dodatkowo dłuuugi spacer.
Jutro wyjeżdżamy na Święta więc pewnie pokażę się dopiero po powrocie
więc w związku z tym:
Zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych
oraz mokrego lanego i bogatego uszatego
życzą wszystkim
Natalka i Luszka
Buziaki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Pa Pa
Ja jak zwykle dopiero o tej porze: cały dzień pranie sprzątanie i pakowanie i dodatkowo dłuuugi spacer.
Jutro wyjeżdżamy na Święta więc pewnie pokażę się dopiero po powrocie
więc w związku z tym:
Zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych
oraz mokrego lanego i bogatego uszatego
życzą wszystkim
Natalka i Luszka
Buziaki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Pa Pa
reklama