reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Cześć dziewczyny :)

U mnie też porządki w kawałkach.. niby ciągle latam z tą szmatą ale efektów brak. Wiadomo co chwila trzeba wszystko rzucać i do Kamy ;) Ale do lata daleko... coraz cieplej - okna jeszcze zdążę przed zimą umyć ;D

reklama
Kochane i znowu gafa ... dzisiaj Olivka Elviry kończy pół roczku!

OLIVKO wszystkiego naj, naj lepszego! Rośnij zdrowo!!!

Do mnie dziś miała przyjechać koleżanka, ale coś jej przestało pasować i ma zadzwonić koło 13:00 jak to będzie, ale może w zasadzie ja bym do niej pojkechała, bo ona będzie w korkach wracała, a autobusem to nie umie... kurcze, nie lubię tak. Umawia się ze mna od kilku dni, ja się nastawiłam, nie chce mi się po południu z Natalią jechać i z tymi bambetlami wszystkimi, miałyśmy spoędzić razem dzień, a czuję, że nic z tego nie będzie :( Rozumiem, że to ja mam samochód, ale od razu mogła powiedzieć - nie chce mi sie autobusami, przyjedź do mnie. No nic, oleję chyba i zdam się na to co będzie ;)

Olivko - wszystkiego najlepszego! Doxa, jak dobrze, że Ty czujna jesteś ;)

Doxa pisze:
Kochane i znowu gafa ... dzisiaj Olivka Elviry kończy pół roczku!

OLIVKO wszystkiego naj, naj lepszego! Rośnij zdrowo!!!

To i ja się dołączę do życzeń. Wszystkiego naj, naj od Kamy i mamy ;D

o rany teraz dla odmiany mam lenia, Kama turla się po całym pokoju - wczoraj poszłam do łazienki a ta wturlała się pod łóżko. Ja wchodzę do pokoju a tam nie ma dzieciaka. Myślałam że zawału dostanę  ::) No i teraz nawet na 1 min nie można jej samej zostawić.

reklama
Do góry