reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

malgosia_76 pisze:
WITAJCIE KOBIETKI,

Ale się za Wami stęskniłam!
U nas rewolucyjne zmiany, czasu brak, męża w domu prawie wcale, dzieci rosną jak na drożdżach i przede wszystkim chciałam podziękować za życzenia naszej Annie!!! :-* :-*

malgosia_76 stęskniłyśmy się wszystki strrrrrrasznie za tobą - zaglądaj do nas częściej

reklama
Anna, naprawdę świetnie było. Serio. I cieszę się, że Natalia spokojnie zasnęła po kapieli, bo w przysżłym tygoidniu wybieramy sięw e dwójkę na premierę, a z Natalka zostanie moja mama, więc wolałabym, żeby nie marudziła.

a u mnie nie realne wydaje mi się wyjście z domku - wieczorem - i zostawienie młodego z kims ( nawet z moją mamą czy teściową) bo jeszcze nigdy nie próbowałam go zostawiac wieczorem nawet z mężem. Nie wiem jak by usnoł beze mnie.
Kończę żegnam się bo muszę go nakrmić - obudził się

czesc
jak my mamy fajnie swieta u rodzicow nic nie musze szykowac tylko upieke ciasto(sernik i babke piaskowa)
Wiki rozgadala sie od samego rana niewiem tylko jak ja bede sprzatac bo wczoraj poparzylam sobie reke jak wyciagalam jedzonko malej z mikrofali caly deser wyszczelil jak z armaty

reklama
Do góry