reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Niesamowicie urzekła mnie Twoja radość !!! Naprawdę chce mi się ryczeć ze wzruszenia !
Qrcze, a moje następne USG dopiero za 1,5 miesiąca.
Boże jak bardzo chciałabym znowu zobaczyć mojego Tymusia.
Syla nie wyobrażam sobie sytuacji, że przy kolejnym USG okazałoby się, że noszę dziewczynkę.
Przyzwyczaiłam się już do myśli, że noszę chłopaka :-)

reklama
Jolik a ja cieszyłam się że jest chłopczyk bo to moje maleństwo ale w głębi serca czekałam na to co powiedział dzisiaj lekarz ale tak naprawdę to nawet tego się niespodziewałam.

Syla jak super!!!! Jak to fajne sie w zyciu czasem uklada.
Przypomnialam mi dzien w ktorym ja sie dowiedzialam ze bede maila curunie - i za to ci dziekuje.
Moja Ola bedzie miala kolezanke ;)

Pewnie, że płeć nie ma wększego znaczenia. Byle dzidzia byłaby zdrowa. Kocha się dziecko a nie dziewczynkę czy chłopczyka :-) Byłabym zaskoczona gdyby moja dzidzia okazala się córcią ale nie byłabym rozczarowana :-) A wszystko okaże się ok 29 września :-) Muszę zacząć myśleć nad imienim dla ewentulnej córeczki :-)

Syla ale super! Normalnie przeżywam to jak swoje własne USG ;D ;D ;D
Tak właśnie przypuszczałam, że on tylko USG robi :mad: :mad:

Kochana, widzę że chcesz żeby Ci się pojawił napis "It's a girl", więc przed i po tym linku wstaw "img", tak jak przy wstawianiu zdjęć ;)

Doxa dwoma rękoma podpisuję się pod słowami Jolika.
poprawię napis później bo muszę iść do Oskara, chyba za bardzo skupiłam się na drugim a jemu smutno spadam poczytać mu książkę i poprzytulać. Do usłyszonka

Oj dziewczyny, dajcie spokój  ;)

Syla jeszcze slash w drugim nawiasie czyli [/img], to roztrzepanie chyba przez to USG  ;D

A właśnie jak Oskarek przyjął wiadomość, że będzie miał siostrę?

... hmmm to jest to czego między innymi się obawiam , tzn. jakbym się zdecydowała na drugie dziecko to chyba nie umiałabym równo obdzielać ich miłością i czasem i ... nie wiem czy podołałabym takiemu wyzwaniu! Syla jestem pełna uznania ... Zresztą jeszcze nie mam pierwszego a już folozofuję nad drugim  :laugh: :laugh:

reklama
Wiecie co, jak dzisiaj rozwieszałam te maleńkie ubranka, a część z nich naprawdę ma rozmiarówkę jak dla lalek, to chyba dopiero do mnie dotarło, że już niedługo w naszym domu będzie mieszkać taka mała istotka ... co rusz kręciła mi się łezka ... coś niesamowitego. Chyba my przez te 9 miesięcy stopniowo przygotowujemy się na przyjście tego dziecka, mam na myśli przygotowanie psychiczne! Jakoś tak z każdym dniem, tygodniem coraz bardziej zdaję sobie z tego sprawę ...

Do góry