reklama
Mąż wrócił z pracy
dziękuje wam wszystkim za pozdrowienia i również pozdrawia was wszystkie i wasze bobasy!!!! przeczytał co napisałyście :laugh: zrobił sie czerwony,zawstydził sie i aż mu dech zaparło
chyba zadużo jak na jeden raz ;D
malgosia_76
Fanka BB :)
Syla,
Gratuluję Ci. My bardzo chcieliśmy drugą dziewuszkę. Mój mąż uwielbia Małe Księżniczki. Może następnym razem się uda!!! Zazdroszczę Ci potwowornie (ale zdrowo)!
Ja znam tego lekarza! Opiekował się mną na Żelaznej, kiedy poroniłam w ubiegłym roku. Bardzo ciepły i lubi Stinga!
Gratuluję Ci. My bardzo chcieliśmy drugą dziewuszkę. Mój mąż uwielbia Małe Księżniczki. Może następnym razem się uda!!! Zazdroszczę Ci potwowornie (ale zdrowo)!
Ja znam tego lekarza! Opiekował się mną na Żelaznej, kiedy poroniłam w ubiegłym roku. Bardzo ciepły i lubi Stinga!
reklama
Cześć ja też już nie śpię . I chyba wstałam jako pierwsza , bo nie śpię już od piątej , ale dopiero teraz włączyłam komputer . Jak samopoczucie dzisiaj ? Bo moje całkiem całkiem. A mężuś wczoraj od tych pochwał urósł do wzrostu 2,5 metra tak go to po ciężkim dniu podbudowało , ale należało mu się . No i dzisiaj ma wolne więc pozwolę mu trochę dłużej pospać , a ja idę buszować po lodówce . Cały czas jestem , lodówkę mam niedaleko więc nie zniknę tak jak wczoraj.