reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jeszcze czekam na męża, prawie spakowana (jak on zobaczy te toboły to chyba każe mi pieszo do tej Łodzi iść)  ;D
I korzystając z okazji że pewnie już ostatni raz jestem tu przed świętami:

Kochane życzę Wam zdrowych, spokojnych rodzinnych Świąt, Wesołego Alleluja, smacznego jajka no i oczywiście baaardzo mokrego Dyngusa

reklama
Patka dla Was również Wesołych Świąt i szerokiej drogi!

Ina no, no, ja też bym się śmiertelnie wystraszyła!

oho, Patki pojechali ;D
zgasili światło na gadu gadu :)

a ja wciąż z gorączką. ile może trwac taka grypa... jedyne co mnie pociesza to fakt, ze chudnę ;D przed samymi świętami :)

ina
współczuję przezycia... ja bym miała schizę przez dwa lata jeszcze bo ja bojaźliwa jestem... i pewnie kazałabym męzowi stróżować pod drzwiami do rana ;) także jesteś dzielna dziewczyna...

a tymek dziś dostał skórkę chleba. trudno. po chrupkach kukurydzianych wymiotuje :mad: niecierpi ich i tyle. głupie ale chyba ma to po mnie. jak mi każą jeść coś czego nie lubię od razu muszę wybiegać galopem do kibelka :(

Czołem dziewuszki,

Półroczniaczkom życzymy z Tymusiem wszystkiego najlepszego !!!

Kaszu - cieszę się, że interes się kręci :-)

Patka - Tobie również życzę Wesołych Świąt !!!

Ina - no to niezłą miałaś noc, przepipcone mieć takiego sąsiada

Efunia - szybko wracaj do zdrowia.

no właśnie miałam dziś pójść do lekarza na 17 ale jak mąż zabrał małego na spacer to ja w kimono.

biorę apap jak gorączka mi mocno skoczy i wit c. i staram się dużo pić, ale większość wymiotuję :( i tyle. dotychczas raz miałam taką grypę i wtedy dostałam krople powstrzymujące nudności,a el teraz i tak nie mogę ich brać, bo karmię a przynajmniej usiłuję, bo mleka prawie zero...
placze.gif
placze.gif
placze.gif

reklama
dobry wieczór,

IGUNIU BUZIACZKI MALEŃKA  :-* :-*

Ina no ładne masz przygody - moja mama ostatnio też przeżyła horror - około 1 w nocy budzi ją (mieszka sama) dziwne skrobanie do drzwi, po chwili słychać już walenie i rózne inne dziwne dzwięki - mama podeszła do drzwi, patrzy przez wizjer - nikogo nie widać - a skrobanie nadal - w pewnym momencie coś jakby zaczęło rzucać się na drzwi - mamcia mało zawału nie dostała, ale boi się otworzyć - stoi tak bidulka i nasłuchuje - już miała do nas o pomoc dzwonić, jak nagle słyszy miaaauuu, miauu - kot sąsiadów piętra pomylił  ;D

Do góry