reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

a ja spedzam romantyczny wieczor w kuchni... z palka Brauna... ::)
.....i popijam wino wlasnej ale nie mojej roboty... slodkie jak cholera, ale pyszne...

a w przerwach miedzy bzyczeniem i pakowaniem lukam na BB

reklama
WITAJCIE KOBIETKI,

Ale się za Wami stęskniłam!
U nas rewolucyjne zmiany, czasu brak, męża w domu prawie wcale, dzieci rosną jak na drożdżach i przede wszystkim chciałam podziękować za życzenia naszej Annie!!! :-* :-*

Witam to znów ja!

Igusiu wszystkiego naj i mnóstwa cołusków od cioci Kasi i Laurki!! ;D

Ina ja na Twoim miejscu przy tych drzwiach ze strachu chyba sparaliżowałoby mnie!

Efuniu wracaj szybko do zdrowia!!

Patka wesołych świat!!!

Ja wpadłam tylko na chwilkę, bo jestem dzisiaj tak skonana, że aż mi się w głowie kręci:

z samego rana byliśmy z małą po zastrzyk a tu się okazało, że na szczepienie trzeba sie rejestrowac osobno, więc dopiero na jutro...

potem jechaliśmy do Rybnika dac dziewczynom PIT-2 do wypisania i zobaczyć jak tam...

przyjechaliśmy około 14:00 a tu telefon, że jakiś facet z Wrocławia jest w Kędzierzynie zobaczyć to nasze BMW na sprzedaz: i znowu jazda...

na szczęście samochód tak mu się spodobał, że spisalismy umowę i nawet sie nie targować, zapakował nasze kochane autko na lawetę i wio do Wrocławia...!!!

więc wozu już nie mamy....to znaczy dziadek ma Mercedesa, którym i tak nigdzie nie jeździ, więc będziemy z niego korzystać!

A potem jechaliśmy kupić fax i do kościółka na spowiedź...i to wszystko z Laurą!!! ;D

reklama
Wróciłam z koncertu, obłędny był, chyba się za tydzień znów wybiorę ;)
Natalia została z Kamilem, poszła grzecznie spać po kąpieli tylko jeść nie chciała i 150 mleka zostało... Chyba odciągnę to, co przytaszczyłam ze sobą. A na koncercie była córeczka perkusisty, starsza od Natalki o 2 dni, ja go nawet widziałam w szpitalu jak rodziłam, tzn perkusistę, ale uznałam, że nie będę mu głowy zawacała. Dzisiaj jego żona się z tego śmiała :)

Do góry