reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IGUNI!!!!

WITAM MAMUSIE!!!
U mnie nic nowego.Ciągle praca - dom i tak w kółko.Dzisiaj po raz pierwszy od poprzedniego czwartku mam wolne.Planowałam zrobić tyle rzeczy, ale jak narazie spoczęłam na laurach.Siedzę na bb i poijam kawkę.Na 13.oo mam wizytę u okulisty z moją starszą córeczką.
Julcia od dwóch dni ma problemy z wieczornym zasypianiem (strasznie marudzi), ale to chyba wina wyrzynającego się drugiego ząbka.
Kaszu moje gratulacje z powodu sklepu!!!!Tyle obowiązków masz na głowie i jeszcze znajdujesz czas na bb.Jestem pełna podziwu!!! Ja to ostatnio jakiś leniuch się zrobiłam.Planuję , obmyślam a jak mam czas by coś zrobić to siadam przed kompem i popijam kawę ha ha :p

Kasia74, Anna Dzięki za kartki :)
Kaszu podziwiam Cię że tak to wszystko godzisz. :) I super ze interes się kręci.
Efunia wracaj szybko do zdrowia :)
Takie same zyczenia dla wszystkich chorowitek.
Patka mam nadzięję że na spacerku sie jeszcze spotkamy. :)

Ja na odwyk ruszam w piątek. Ale moja siostra ma internet wiec moze uda mi się zajrzeć ;D
Za to u teściów internetu niet więc nie wiem jak to bedzie... ;) Dobrze ze bedziemy tam niecałe 2 dni ;D

ojej ale się życzenia posypały :)

dziękujemy ciociom baaardzo serdecznie!!!!

Efunia, jak masz temperature to lepiej nie wychodź na dwór. Licho nie śpi!

Jarrela, to sie wyspałaś! :)

Kasia74, to planuj obmyślaj i spędzaj czas na bb. Praca nie zając nie ucieknie! :laugh: ...a myslenie to też ciężka praca :)

U mnie humorek już lepszy. Andrzej tak przytrzymał Igę że w końcu zjadła moje (wczoraj ściągnięte) mleni - 160ml.

witam!
czytam zaległości i widzę że tu tematy chrzcin was dopadły, ja się cieszę że mam to już za sobą - chrzciliśmy na święta Bożego Narodzenia - i tak jak Jazz miałam kłopot z chrzestnym, bo jeden nam odmówił, ale spoko drugi się zgodził i jest ok. A ja np. nie wyobrażam sobie wyprawiania imprezy po chrzcinach w domku, za duuużo zamieszania, no ale ja robiłam chrzciny na 30 osób ::) bo mąż się uparł i cale szczęście że znaleźliśmy otwartą w święta restaurację :)

A my dzisiaj opony wimienialiśmy, potem pojechałam szukać kurtki dla Olika i wróciłam z butkami, koszulką, body ... ale bez kurtki :laugh:

reklama
Do góry