reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa, przypomniałaś mi o oponach, też się muszę umówić.
Syla, no droga straszna, wiem, ale nie łam się tylko bądź twardzielem!

reklama
dzień dobry :)
myśmy właśnie wstali. ja nadal mam 38 stopni gorączki ale chciaz sensacje żołądkowe minęły. chyba zwykła grypa mnie dopadła :( mąż zdrowszy, tymek na szczęscie zupełnie zdrowy. mąż pojechał do pracy chociaż chciałam zeby wziął urlop :( no ale coż...
za to mleka nie mam prawie wcale :( przez to choróbsko :(
u nas słonko i nie mam pojęcia czy wychodzić z tymkiem na spacer gdy mam taką gorączkę czy zostać w domu :(

IGUSIU WSZYTKIEGO DOBREGO!!!

Dzieńdobry dziewczyny :)

Dzisiaj pobudka o 8 ;D ;D Jestem OBRZYDLIWIE wyspana. To aż po prostu nieprzyzwoite ;) Mam nadzieję, że to niejednodniowy wybryk.  Dziecię po sniadanku dalej kima... a ja się jakoś ubrałam, k. i na bb ;D No a potem do roboty :( Trzeba chałupę odgruzować.. a ile ja mam prania i prasowania   ::) Jak po pułku wojska normalnie.

Magda Kama przesypia całe noce od świąt... Bożego Narodzenia ;D :)
Kaszu super, że się interes kręci. I podziwiam za tyle werwy... bo ja jak Doxa, przez siedzenie w chałupie jakaś rozlazła się robię. Ciężko mi się do czegokolwiek zebrać :)
Patka wesołego jajca i mokrego dyngusa ;D

Iguniu... wszystkiego najlepszego...  dużo zdrówka i uśmiechu

reklama
Hej hej
Dziękuję Wam bardzo za życzenia, oj dyngus to ja będę miała - po weselu będę ;D ;) Ja pić nie będę (jako karmiąca i kierowca) ale męża to chyba do wanny zapakuję jak tylko wspomni że go suszy ;D

Iguniu 100 buziaków od Dawida i ode mnie i wszystkiego co najlepsze w Twoją pierwszą półokrągłą rocznicę

Do góry