reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magda moi teściowie mieszkają na Bałutach niedaleko M1 i Dołów (właściwie bliżej Dołów), moja mama kilka przystanków dalej niedaleko parku dawnych Promienistych (teraz to chyba Szarych Szeregów czy jakoś tak)

reklama
A widzisz szkoda bo w czwartek jeśli tylko syńcio zaśnie to wybieram się na dłuuugi spacer po starych śmieciach (i wertepach - ale akurat to mojemu maleństwu odpowiada ;D no ale nigdzie nie ma tak krzywych chodników jak obok mojego dawnego domu  ;D)

Teraz już mykam spać, brej nocki  :)

dziem dobry... :)

dziewczynki, pisalam do moda w sumie ze 2 tygodnie temu... Aletka temat nam przeniosla, ale uzupelnienia do listy to musi admin, a teraz pracuja na glowna, wiec moze stad to przeoczenia... za chwile wysylam prosbe jeszcze raz... :)

Cześć dziewczyny
Wyspałam się, Natalia obudziła się na jedzenie dopiero o 4:30 - szok.
Kaszu - cieszę się, że juz otworzyliście sklep, dopięłaś swego.
Patka - Wesołych Świąt! Do nas przyjeżdża rodzina z Łodzi ;)

Witajcie,

Ja już po kawie, bawarce i pierwszej części pracy :)

Patka i dziewczyny, które już wyjeżdżają Wesołych Świąt aby upłynęły w spokojnej, rodzinnej atmosferze!

No Kaszu, to schodzi ładnie towar jak już trzeci raz dokupujecie, super. To miło jak widać efekty swojej pracy. :)

Iga będzie chrzczona 17 czerwca (wstępnie).

Ja już czekam na przerwę świąteczną. Do pracy dziś jechaliśmy 1 i 20min. :( To jakiś obłęd.

Ogólnie humor mam do d.....

reklama
Witajcie :)

Rano słoneczko ładnie świeciło, teraz się schowało, ale mam nadzieje że będzie ładny dzień ...

Ja dzisiaj jadę na wymianę opon ... zima już chyba nie wróci ;)

Patka to miłego odwyku i wracaj do nas szybciutko :)

Kaszu oj dużo wzięłaś sobie na głowę, ale ja też lubię jak się dużo dzieje, bo jeśli nie to robię się taaaka rozlała i nic mi się nie chce ... Trzymam za Ciebie kciuki!

Do góry