reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Magda moi teściowie mieszkają na Bałutach niedaleko M1 i Dołów (właściwie bliżej Dołów), moja mama kilka przystanków dalej niedaleko parku dawnych Promienistych (teraz to chyba Szarych Szeregów czy jakoś tak)

reklama
A widzisz szkoda bo w czwartek jeśli tylko syńcio zaśnie to wybieram się na dłuuugi spacer po starych śmieciach (i wertepach - ale akurat to mojemu maleństwu odpowiada ;D no ale nigdzie nie ma tak krzywych chodników jak obok mojego dawnego domu  ;D)

Teraz już mykam spać, brej nocki  :)

dziem dobry... :)

dziewczynki, pisalam do moda w sumie ze 2 tygodnie temu... Aletka temat nam przeniosla, ale uzupelnienia do listy to musi admin, a teraz pracuja na glowna, wiec moze stad to przeoczenia... za chwile wysylam prosbe jeszcze raz... :)

Cześć dziewczyny
Wyspałam się, Natalia obudziła się na jedzenie dopiero o 4:30 - szok.
Kaszu - cieszę się, że juz otworzyliście sklep, dopięłaś swego.
Patka - Wesołych Świąt! Do nas przyjeżdża rodzina z Łodzi ;)

Witajcie,

Ja już po kawie, bawarce i pierwszej części pracy :)

Patka i dziewczyny, które już wyjeżdżają Wesołych Świąt aby upłynęły w spokojnej, rodzinnej atmosferze!

No Kaszu, to schodzi ładnie towar jak już trzeci raz dokupujecie, super. To miło jak widać efekty swojej pracy. :)

Iga będzie chrzczona 17 czerwca (wstępnie).

Ja już czekam na przerwę świąteczną. Do pracy dziś jechaliśmy 1 i 20min. :( To jakiś obłęd.

Ogólnie humor mam do d.....

reklama
Witajcie :)

Rano słoneczko ładnie świeciło, teraz się schowało, ale mam nadzieje że będzie ładny dzień ...

Ja dzisiaj jadę na wymianę opon ... zima już chyba nie wróci ;)

Patka to miłego odwyku i wracaj do nas szybciutko :)

Kaszu oj dużo wzięłaś sobie na głowę, ale ja też lubię jak się dużo dzieje, bo jeśli nie to robię się taaaka rozlała i nic mi się nie chce ... Trzymam za Ciebie kciuki!

Do góry