reklama
magdazłodzi
Fanka BB :)
O to mamy daleko do siebie bo Ja jestem z Teofilowa w kierunku Aleksandrowa
magdazłodzi
Ja już ide lulu papapapa
A widzisz szkoda bo w czwartek jeśli tylko syńcio zaśnie to wybieram się na dłuuugi spacer po starych śmieciach (i wertepach - ale akurat to mojemu maleństwu odpowiada ;D no ale nigdzie nie ma tak krzywych chodników jak obok mojego dawnego domu ;D)
Teraz już mykam spać, brej nocki
Teraz już mykam spać, brej nocki
kaszu27
Październikowa mamusia
Hej!!!
Wczoraj jako jedna z ostatnich do późnej nocy a dzisiaj pierwsza!!! ;D
Jestem ledwo żywa, ale musiałam wstać, bo trzeba Laure zarejestrować do lekarza na szczepienie!!!
A co Wy, jeszcze śpicie????? ;D
Wczoraj jako jedna z ostatnich do późnej nocy a dzisiaj pierwsza!!! ;D
Jestem ledwo żywa, ale musiałam wstać, bo trzeba Laure zarejestrować do lekarza na szczepienie!!!
A co Wy, jeszcze śpicie????? ;D
Teddy
Październikowa mać
dziem dobry...
dziewczynki, pisalam do moda w sumie ze 2 tygodnie temu... Aletka temat nam przeniosla, ale uzupelnienia do listy to musi admin, a teraz pracuja na glowna, wiec moze stad to przeoczenia... za chwile wysylam prosbe jeszcze raz...
dziewczynki, pisalam do moda w sumie ze 2 tygodnie temu... Aletka temat nam przeniosla, ale uzupelnienia do listy to musi admin, a teraz pracuja na glowna, wiec moze stad to przeoczenia... za chwile wysylam prosbe jeszcze raz...
Teddy
Październikowa mać
magdusiek pisze:Patka - Wesołych Świąt! Do nas przyjeżdża rodzina z Łodzi
pewnie dowiedzieli sie, ze Patka w drodze...
*syla*
kobieta pracująca...
Witajcie,
Ja już po kawie, bawarce i pierwszej części pracy
Patka i dziewczyny, które już wyjeżdżają Wesołych Świąt aby upłynęły w spokojnej, rodzinnej atmosferze!
No Kaszu, to schodzi ładnie towar jak już trzeci raz dokupujecie, super. To miło jak widać efekty swojej pracy.
Iga będzie chrzczona 17 czerwca (wstępnie).
Ja już czekam na przerwę świąteczną. Do pracy dziś jechaliśmy 1 i 20min. To jakiś obłęd.
Ogólnie humor mam do d.....
Ja już po kawie, bawarce i pierwszej części pracy
Patka i dziewczyny, które już wyjeżdżają Wesołych Świąt aby upłynęły w spokojnej, rodzinnej atmosferze!
No Kaszu, to schodzi ładnie towar jak już trzeci raz dokupujecie, super. To miło jak widać efekty swojej pracy.
Iga będzie chrzczona 17 czerwca (wstępnie).
Ja już czekam na przerwę świąteczną. Do pracy dziś jechaliśmy 1 i 20min. To jakiś obłęd.
Ogólnie humor mam do d.....
reklama
Doxa
Witajcie
Rano słoneczko ładnie świeciło, teraz się schowało, ale mam nadzieje że będzie ładny dzień ...
Ja dzisiaj jadę na wymianę opon ... zima już chyba nie wróci
Patka to miłego odwyku i wracaj do nas szybciutko
Kaszu oj dużo wzięłaś sobie na głowę, ale ja też lubię jak się dużo dzieje, bo jeśli nie to robię się taaaka rozlała i nic mi się nie chce ... Trzymam za Ciebie kciuki!
Rano słoneczko ładnie świeciło, teraz się schowało, ale mam nadzieje że będzie ładny dzień ...
Ja dzisiaj jadę na wymianę opon ... zima już chyba nie wróci
Patka to miłego odwyku i wracaj do nas szybciutko
Kaszu oj dużo wzięłaś sobie na głowę, ale ja też lubię jak się dużo dzieje, bo jeśli nie to robię się taaaka rozlała i nic mi się nie chce ... Trzymam za Ciebie kciuki!