reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kiedy bede miała nagłowek w avatarku mamusi pażdzierniczki,czekam i czekam
Tak bym chciała wam swoja pocieche pokazać bo tyle zdjec juz nacykałam nowym aparatem
Czy moge tez napisac do administratora o dostepp do albumu?? i co mam napisac

Magda Kama też nie płakała i była grzeczna. Tyle, że po chrzcinach była nieprzytomna ze zmęczenia. I po raz pierwszy, i jak do dziś ostatni, WYŁA ze zmęczenia od kąpieli o 20-tej do po północy. Kama była zbyt malutka( miała 2 msc i tydzień ) na tego typu całodzienne imprezy, gdzie nie ma mowy o spaniu i pełno obcych gęb w około.

Kasiek - fotelik firmy Peg Perrego, odkupiłam używany od koleżanki, bo nowy kosztuje ok. 600zł

Magdazłodzi może Teddy coś wie, ona miała napisać do moderatara w tej sprawie

Doxa, drogi, bardzo drogi! Nawet chyba ukochana córunia tatunia nie przekona go, zeby taką kase na fotelik do karmienia wydał! Ale fajowy jest! Czy Oli zadowolony z pojazdu? Ale czy nie inna bryka miała być?

Ja tro myślę, że administrator ma mnóstwo tego typu próśb i dlatego to trwa dłuzej niż byśmy chcialy. W końcu my tez nie codziennie wchodzimy na forum (dobra, o sobie nie mówię ;) )

reklama
Kasiek, skoro podoba Ci się taki fotelik to może poszukaj może używanego ;)

A bryka jest rewelacyjna, Oli bardzo lubi w nim siedzieć, leżeć, spać ... widać że mu się podoba :)  Masz rację, miała być inna, ale do tej pory wózki te nie dojechały do Polski ... szkoda mi było czekać ... ale teraz jestem zadowolona że kupiłam Emmaljungę! I cieszę się, że opatrzność nad nami czuwała ... :laugh:

Do góry