reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Kiedy bede miała nagłowek w avatarku mamusi pażdzierniczki,czekam i czekam
Tak bym chciała wam swoja pocieche pokazać bo tyle zdjec juz nacykałam nowym aparatem
Czy moge tez napisac do administratora o dostepp do albumu?? i co mam napisac

Magda Kama też nie płakała i była grzeczna. Tyle, że po chrzcinach była nieprzytomna ze zmęczenia. I po raz pierwszy, i jak do dziś ostatni, WYŁA ze zmęczenia od kąpieli o 20-tej do po północy. Kama była zbyt malutka( miała 2 msc i tydzień ) na tego typu całodzienne imprezy, gdzie nie ma mowy o spaniu i pełno obcych gęb w około.

Kasiek - fotelik firmy Peg Perrego, odkupiłam używany od koleżanki, bo nowy kosztuje ok. 600zł

Magdazłodzi może Teddy coś wie, ona miała napisać do moderatara w tej sprawie

Doxa, drogi, bardzo drogi! Nawet chyba ukochana córunia tatunia nie przekona go, zeby taką kase na fotelik do karmienia wydał! Ale fajowy jest! Czy Oli zadowolony z pojazdu? Ale czy nie inna bryka miała być?

Ja tro myślę, że administrator ma mnóstwo tego typu próśb i dlatego to trwa dłuzej niż byśmy chcialy. W końcu my tez nie codziennie wchodzimy na forum (dobra, o sobie nie mówię ;) )

reklama
Kasiek, skoro podoba Ci się taki fotelik to może poszukaj może używanego ;)

A bryka jest rewelacyjna, Oli bardzo lubi w nim siedzieć, leżeć, spać ... widać że mu się podoba :)  Masz rację, miała być inna, ale do tej pory wózki te nie dojechały do Polski ... szkoda mi było czekać ... ale teraz jestem zadowolona że kupiłam Emmaljungę! I cieszę się, że opatrzność nad nami czuwała ... :laugh:

Do góry