reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja ostanio wziełam Kamy smoka do buzi... to popatrzyła na mnie zgorszona i zła.. złapała na smoka i włożyła sobie ;D Ja czasami mam wrażenie, że to moje dziecko za szybko rośnie.

reklama
Cześc daaawno sie nieodzywałam ale mam bardzo mało czasu i strasznie duzo piszecie
W niedziele mamy chrzciny i przyjatko mamy u siebie w mieszkanku.Wszystko juz pokupowane i tylko trza zacząć wszystko przygotowac.Wielka pomoc mam ze strony teściówki bo ona prawie wszystko mi pogotuje,huurrra
A to Kasi sukienka

i buciki
[/URL

Magdusiek my jeszcze nie chrzciliśmy - nie możemy znaleźć chrzestnego....Gabriela ochrzciliśmy jak miał rok i trzy miesiące - i fajnie było - umiał już chodzić i taki elegancik był :laugh:

Jazz, mnie ochrzcili jak miałam niecały rok, też już chodziłam, poszłam, powiedziałam do ksiedza cześć i dobrze było. My planujemy koło września, ale z chrzestnymi mamy problem, jakoś nie umiemy się zdecydować.

Oli też jeszcze nie ochrzczony ... u nas trochę jest to problem logistyczny ... no i z chrzcinami ... gośćmi ... oj długo by pisać ... ale coś wymyślimy ;)

Ja przy drugim dziecku na pewno nie będę się tak śpieszyć z chrzcinami jak przy Kamie. Poczekam, podumam a tak na wariata - to fakt, że już z głowy ale i nerwów za dużo i dla małego dziecka to za duży stres i męczarnia.

reklama
No my niemamy żadnych utrudnień
Wszystko idzie jak po maśle
a obie córy chrzczone sa w podobnym wieku i Julka była baaardzoo grzeczna i nam niepłakała a Kasia jest od niej spokojniejsza tak wiec sie niemartwie.

Do góry