reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Teraz uciekam na chwilę prawdy z rodzicami , bo zaraz zaczną sie martwić , że może zostałam w szpitalu albo coś innego głupiego im do głowy przyjdzie , więc chyba lepiej jak sama do nich pójdę. Mam blisko bo tylko przez ulicę więc za jakieś dwie godzinki będę na forum spowrotem. Dzięki za wsparcie.Zmykam, bo się chmurzy i pewnie będzie padać.

Ale sie u nas popsuła pogoda, przeszła burza teraz jest tak ponuro.Przespałam się z godzinkę a teraz nudzę się , jednak po wczorajszych perypetiach postanowiłam nic nie robić i właśnie układam sobie plan zakupów dla dziecka.A konkretnie takie drobiazgi oliwki waciki itp bo ciuszków juz mam na początek.Trochę mnie martwią ceny pościeli, bo przecież trzeba by mieć przynajmniej 2 koplety a one są takie drogie!!!!Muszę coś pokombinować i może dam uszyć (znajoma lubi sie bawić maszyną do szycia)

Dziewczyny zostawić Was tylko na chwilę i już kolejne stronki do czytania!  ;D

Małgosiu, to jesteśmy umówione!!! Już się cieszę  ;D ;D ;D  A zdjęcia ubranek pokaż, pokaż ciekawa jestem bardzo!

Magda Twój mąż to od początku mi się podoba ;)  Bardzo prawidłowa postawa, masz w nim mocne oparcie!

U nie szybka burza była ze 2 godziny temu, teraz jest spokój, ale słońca nie widzę. A pranko mam uprane :( Tylko chyba będzie się suszyło w łazience  :( :(

Kaszu dzisiaj się odezwała na forum, komputer już działa, mąż w trakcie leczenia dentystycznego, a poza tym odnawiają mieszkanko  ;D

Syla pojechała na USG na 17:20, Frezja była tutaj dzisiaj rano, a Jolik i Teddy milczą ???

reklama
Do góry