reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Idę oglądać.
A wiecie, jak nas dzisiaj położna zobaczyła to spojrzała na Natalię i mówi - ona chyba coraz bardziej do Kamila robi się podobna. Ciekawa jestem jak to z tą moją córeczką będzie. Żeby tylko oczy miala po Kamilu
A wiecie, jak nas dzisiaj położna zobaczyła to spojrzała na Natalię i mówi - ona chyba coraz bardziej do Kamila robi się podobna. Ciekawa jestem jak to z tą moją córeczką będzie. Żeby tylko oczy miala po Kamilu
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Jazz, Doxa - właśnie zobaczyłam jak moje śpiące dziecię się zaczerwieniło a włoski rzeczywiście chyba mu zjaśniały. Blondasek mi rośnie :-)
_anna - ja niestety właśnie tak pobieżnie czytam :-) bo inaczej siedziałabym dłużej niż tylko do rana
Ojojo, a ja lubie być z wszystkim na bieżąco
Idę teraz do wózków....
_anna - ja niestety właśnie tak pobieżnie czytam :-) bo inaczej siedziałabym dłużej niż tylko do rana
Ojojo, a ja lubie być z wszystkim na bieżąco
Idę teraz do wózków....
_anna
Fanka BB :)
Jolik nie śpiesz się tak do ząbków, bo ząbki gryzą w cyc ;DJolik pisze:Teddy - tak myślisz? Bo ja oprócz tego, że jest cięższy nie zauwazyłam żadnych zmian :-) Z niecierpliwością czekam na ząbki bo strasznie jestem ciekawa jak będzie wtedy wyglądał :-)
_anna
Fanka BB :)
Doxa pisze:Mi się wydaje że wszystkie dzieci się zmieniają, ale Jolik rzadko Tymka pokazuje
bo to cacuszko Jolikowe na wage złota
reklama