reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie ponownie dzisiaj ;) U nas też działo się, oj działo ... ale to w osobnych wątkach!

Joliku cieszę się że do nas zajrzałaś, współczuję ręki .... ale jest też druga strona medalu poza tym że będziesz teraz więcej czasu spędzać z Tymkiem (o wczym wspomniała Teddy) będziesz też miała więcej czasu na BB :laugh:

reklama
Doxa - chciałabym więcej czasu z Wami spedzać, niestety lekarz zabronił mi dotykania klawiatury i myszki komputerowej, bo przypuszcza, że właśnie one są główną przyczyną moich problemów. To ma jakąś nazwę tylko zapomniałam jaką. Syndrom ... nieważne , zakazy sa po to żeby je łamać :-)

Jolik pisze:
Syndrom ... nieważne , zakazy sa po to żeby je łamać :-)

Jolik to ty niepokorna pacjentka jesteś, ale tak trzymaj, ;) a tak całkiem serio to moja mama miała takie coś z kciukiem i skończyło sie zabiegiem chirurgicznym, wiec dbaj o siebie  :(

Anna - wiem, mnie też tym zabiegiem straszono. Ale jak się tu szanować jak dziecko chce być przytulone no i święta za pasem :-(

Dzięki _anna. :-)

wiecie, dopiero teraz doczytałam, że na naszym forum więcej zębów wyszło :-)

WSZYSTKIM JEDNAKOWO GRATULUJEMY !!!

(oj sporo mam jeszcze do nadrobienia - przepraszam za spóźniony zapłon :-)

reklama
Do góry