reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziendoberek
Dizs Wiktoria cos marudna niechciala nawet ciagnac cucusia ale tarła oczka do spania wiec dostala BEBIKO i zasnela ciekawe na jak dlugo??

reklama
aha je też pamiętam jak Krasnal się urodził. też leżałam w szpitalu i mówili mi ze na pewno będą wywoływać poród... a tu figa z makiem :D

także PREZESIE zdrówka i niech ci matka zawsze posłuszną będzie ;D

u nas sońce zza chmur przebija...

Prezesik wszystkiego najlepszego na polroczku duzo zdrowka i wiele dziewczyn
U nas straszna pogoda nawet mi sie niechce wychodzic na spacer

Pomału zbieramy się na spacer. Odwiedzimy babcię :-) i załapiemy się na pyszny obiadek ....

ŁUBUDUBU ŁUBUDUBU NIECH NAM ŻYJE PREZES NASZEGO KLUBU .... NIECH ŻYJE NAM - To byłem ja Tymuś i jego mamusia :-)

moi faceci poszli na spacer i zakupy a ja zostałam coby ciasta skonczyc...
ale na chwilkę siadłam do komputerka ;)

dziekujemy wszystkim ciotkom za zyczonka... :-* :-* :-*

moje chlopaki tez poszly na spacer... a mi niestety wloski nie wyschly, wiec sedze w domu...
drugi raz mi sie spaskudzil chlebek... nie wiem co bylo nie tak...
wczoraj grachamek mi pieknie wyrosl, a dzis razowiec kipnall... :(
moze woda za ciepla i drozdze sie zaparzyly... cholera wie... nie mam pojecia... :(

Hej hej My też sami bo tatuś wybył  ::) no ale w sprawachdla domu więc mu wybaczam  ;D

Krystianku 100 lat zdrówka, słonka i prezesowania życzą Ci w te pół roczku Dawido i jego mama
k015.gif

reklama
Do góry