reklama
Elvira
13 pazdziernik
No to ja tez ide. Bo juz chyba i tak nikogo nie ma. DOBRANOC.
A jeszcze musze sie pochwalic. Dzisiaj w nocy moje sloneczko zasnelo o 22.00 i spala az do 5.00, cyca dostala i sama obudzila sie o 9.00. Dala mi pospac. I jeszcze jedna rzecz, jak sie obudzila wziela sama smoka do buzi, ktory lezal na przescieradle.
A jeszcze musze sie pochwalic. Dzisiaj w nocy moje sloneczko zasnelo o 22.00 i spala az do 5.00, cyca dostala i sama obudzila sie o 9.00. Dala mi pospac. I jeszcze jedna rzecz, jak sie obudzila wziela sama smoka do buzi, ktory lezal na przescieradle.
Teddy
Październikowa mać
czesc laski i bobaski... 
a ja dzis znow pobudka o 5.30... przez to musze chodzic spac o 22... :
dzis mamy nalot ale nie tylko tesciow... cala rodzina sie zjezdza... ciekawe, gdzie ja ich zmieszcze...
no i nie mam z tego powodu najlepszego nastroju... nie lubie tlumow u siebie w domu, szczegolnie zapowiedzianych w ostatniej chwili...
a ja dzis znow pobudka o 5.30... przez to musze chodzic spac o 22... :
dzis mamy nalot ale nie tylko tesciow... cala rodzina sie zjezdza... ciekawe, gdzie ja ich zmieszcze...
no i nie mam z tego powodu najlepszego nastroju... nie lubie tlumow u siebie w domu, szczegolnie zapowiedzianych w ostatniej chwili...
Witam
Teddy bardzo ci współczuję tych "oczekiwanych" odwiedzin.Ja również nie lubię spędów.Może jednak nie będzie aż tak żle?
Przebrnęłam przez zaległości na witam i znów miałam tego uuuuuuuu i jeszcze trochę.
Krystian już całkiem ogromny facet napewno da radę z rodzinką zobaczysz , że on im pokaże
Teddy świetne zdjecie . I weż teraz człowieku w to wdepnij. Przecież to się prawie utopić można.
Teddy bardzo ci współczuję tych "oczekiwanych" odwiedzin.Ja również nie lubię spędów.Może jednak nie będzie aż tak żle?
Przebrnęłam przez zaległości na witam i znów miałam tego uuuuuuuu i jeszcze trochę.
Krystian już całkiem ogromny facet napewno da radę z rodzinką zobaczysz , że on im pokaże
Teddy świetne zdjecie . I weż teraz człowieku w to wdepnij. Przecież to się prawie utopić można.
Teddy
Październikowa mać
wjasnie sie obawiam co on pokaze... bo nie najlepiej reaguje na obcych... a jeszcze w takiej ilosci...
zal mi dzieciaka... chyba urwe sie na spacer po pierwszym ryku...
z reszta ja ich nie mam gdzie pomiescic... i jak polowa usiadzie na podlodze ma poduchach (konkretnie Kamil, jego ojciec i brat), to moze sie zreflektuja, ze do nas to w skromniejszym gronie... ;D
zal mi dzieciaka... chyba urwe sie na spacer po pierwszym ryku...
z reszta ja ich nie mam gdzie pomiescic... i jak polowa usiadzie na podlodze ma poduchach (konkretnie Kamil, jego ojciec i brat), to moze sie zreflektuja, ze do nas to w skromniejszym gronie... ;D
Teddy znam ten ból tyle tylko , że Weronika to "cygańskie" dziecko. Do mnie jak przyjdą rodzice i siostra to też jest problem gdzie ich posadzić , a jak przyjdzie ktoś jeszcze to wyciągam stołki turystyczne. Chociaż co do Weroniki to też zaczyna mieć swoje upodobania , nie trawi mojej teściowej i sąsiadki. Sąsiadka wywołuje u niej histerię a teściowa płacz przechodzący w szloch.
Mam o tyle dobrze , że psy nie za bardzo pozwalaja do niej dochodzić , nie wspomnę o braniu na ręce przez obcych i to ich hamuje. A i dziecko przez to szczęśliwsze. Na początku babcia męża z którą mieszkamy też nie za bardzo mogła wejść do nas do pokoju , nie powiem , byłam zachwycona jednak już przekupiła moje czworonogi , ale na szczęście nauczyła się przed 9 rano nie przychodzić.
reklama
A spacer to wcale nie jest głupi pomysł. Po co mają Krystiana zamęczyć. Musisz go nauczyc pluć. Weronika jak jej się ktoś nie podoba zbiera w ustach dużo śliny czasami pomieszanej z kaszką patrzy na osobę której nie lubi z szelmą w oku i robi prrrrrrrrrrrrr.......... opluwając ją całą zawartością buzi. Taka opluta osoba już wtedy szybko zmienia światopogląd , na temat dostawiania sie do dziecka. ;D