reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Cześć,
A u nas ten weekend na szczęście bez gości. Ostatnie weekendy były non stop zajęte. Dzisiaj jesteśmy tylko my i Tymuś. Tym bardziej, że nie mam wogóle nastroju ... w pracy "sajgon" - szef wariuje a w domu smutek - wczoraj zdechła moja papużka :-( Strasznie to przeżyłam :-(
Wybieram się na długi spacer bo zapowiada się super dzionek. Teraz termometr pokazuje +8 stopni. Z tego oc się zorientowałam to Wy też przeniosłyście już swoje szkraby do spacerówek. My zrobiliśmy to tydzień temu. Tymuś śmiesznie wyglądał już w gondoli :-)
Kaszu - cieszę się, że Laura czuje się już lepiej
Przesyłam zaległe życzenia dzieciaczkom : DUŻO UŚMIECHU I MLECZKA NA CODZIEŃ :-)
A u nas ten weekend na szczęście bez gości. Ostatnie weekendy były non stop zajęte. Dzisiaj jesteśmy tylko my i Tymuś. Tym bardziej, że nie mam wogóle nastroju ... w pracy "sajgon" - szef wariuje a w domu smutek - wczoraj zdechła moja papużka :-( Strasznie to przeżyłam :-(
Wybieram się na długi spacer bo zapowiada się super dzionek. Teraz termometr pokazuje +8 stopni. Z tego oc się zorientowałam to Wy też przeniosłyście już swoje szkraby do spacerówek. My zrobiliśmy to tydzień temu. Tymuś śmiesznie wyglądał już w gondoli :-)
Kaszu - cieszę się, że Laura czuje się już lepiej
Przesyłam zaległe życzenia dzieciaczkom : DUŻO UŚMIECHU I MLECZKA NA CODZIEŃ :-)
kaszu27
Październikowa mamusia
Hej, hej, hej!!!
Moi jeszcze śpia....śpiochy!!! ;D ;D ;D
My to mamy dziennie gości, bo każdego wieczora przychodzi dziadek męża i siostra. To nam jednak odpowiada i Laurce też, bo dziadek ją huśta, śpiewa jej a ona to uwielbia...! ;D
Moi jeszcze śpia....śpiochy!!! ;D ;D ;D
My to mamy dziennie gości, bo każdego wieczora przychodzi dziadek męża i siostra. To nam jednak odpowiada i Laurce też, bo dziadek ją huśta, śpiewa jej a ona to uwielbia...! ;D
kaszu27
Październikowa mamusia
kurcze...mnie zawsze wzruszają takie rzeczy...
to piekne uczucie dostać bez okazji od męża kwiaty!!!
to piekne uczucie dostać bez okazji od męża kwiaty!!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Kochany Krystianku wszystkiego najlepszego na te pół roczku!!!
Wiele zdrówka i zabawy!!!
Całuski ode mnie i od Laurki!!!

reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
najbardziej mi zapadło w pamięć kiedy Krystianek od Teddy się urodził, bo jeszcze leżałam z Laura po porodzie na położniczym a dziewczyny napisały mi sms-a, że Teddy urodziła!!!
Nasze maluszki dzielą tylko 2 dni! ;D
za to jeszcze jeden kwiatuszek dla Krystianka!
Nasze maluszki dzielą tylko 2 dni! ;D
za to jeszcze jeden kwiatuszek dla Krystianka!