reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzieńdobry dziewczyny :)

Teddy Prezes nie da sobie w kaszę dmuchać ;D Chociaż ja też nie lubię spędów a już rodzinnych w szczególności ;)

Zaraz lecimy do ortopedy, więc tylko luknę co wczoraj napisałyście.

reklama
:D

Krystian nie pluje... w ogole bardzo malo sie slini, a jak juz, to polyka - czasami sie zakrztusi... ;)

a na rece dziecka nie dam nikomu, w koncu to obcy ludzie dla malego, w zyciu ich nie widzial... juz Kamil uprzedzony o tym... ;)

Ja nie tylko obcym nie dam na ręce ;) Moja mama i teściowa też miały raz Kamę na rękach.... mi to cierpnie skóra, gdy ją bierze ktoś oprócz ślubnego ;D

Witajcie!
Piękny dzisiaj będzie dzień!!!

Widzę że imprezowy weekend, ja też mam dzisiaj gości,ale zapowiedzianych i tylko 2 osoby :) No to idę do garów ...

Cześć,
A u nas ten weekend na szczęście bez gości. Ostatnie weekendy były non stop zajęte. Dzisiaj jesteśmy tylko my i Tymuś. Tym bardziej, że nie mam wogóle nastroju ... w pracy "sajgon" - szef wariuje a w domu smutek - wczoraj zdechła moja papużka :-( Strasznie to przeżyłam :-(
Wybieram się na długi spacer bo zapowiada się super dzionek. Teraz termometr pokazuje +8 stopni. Z tego oc się zorientowałam to Wy też przeniosłyście już swoje szkraby do spacerówek. My zrobiliśmy to tydzień temu. Tymuś śmiesznie wyglądał już w gondoli :-)

Kaszu - cieszę się, że Laura czuje się już lepiej

Przesyłam zaległe życzenia dzieciaczkom : DUŻO UŚMIECHU I MLECZKA NA CODZIEŃ :-)

Kochany Krystianku wszystkiego najlepszego na te pół roczku!!!

Wiele zdrówka i zabawy!!!

Całuski ode mnie i od Laurki!!!

kwiaty01.gif

reklama
Do góry