reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

my tez sami chyba do samego wieczora bo maz do 15-tej w pracy a pozniej jedzie zakladac gaz do naszego nowego auta a u nas dzis paskudna pogoda jest 8 stopni ale mrzawka a ja mam dzis paskudny humor

reklama
Teddy duuużo zdrówka dla Krystiana z okazji pół roczku

My po ortopedzie. Wsio w pariadkie. Po świętach mamy zadzwonić i umówić się tylko na USG bioderek dla pewonści ;D
No i pytałam o podnoszenie oparcia w wóżku - lepiej nie... a jeśli już to góra do 45 stopni. Więc chyba Kama jeszcze z miesiąc pojeździ zupełnie płasko ;D

Hej babeczki i laseczki.
Ja dzisiaj ide w gosci do tesciowej a zaraz ide na spacer. Pogoda taka sobie, ale dupe czeba ruszyc.
Teddy super zdiecie. Tez nie lubie gosci, za duzo sprzatania po nich ;D
Doxa i co wkoncu podasz swoim goscia?
Moze do uslyszenia wieczorem.
Zycze milego dnia.

Chyba mam dzis depresje udzielila mi sie od Shadynawet przeszadzalo mi to ze przyszla moja mama na chwile a moze to ze to kolejna sobota ktora musze siedziec sama z Wiki w domu albo cos jest zemna nie tak bo od poniedzialku do piatku mi to nieprzeszkadza tylko te cholerne weekendy

alunia nie dziw sie...
w zeszłym tygodniu mój mąż był na szkoleniu tzn cały tydzien wracał po 16, ale w czwartki ma angielski więc wpadł zjeść obiad i wybył. wrócił o 21 (tymek zasypia po 18). w piątek miał szkolenie, wiec tez wrócił ok 21, w sobote szkolenie wiec wrócił przed 17...
a ja już miałam tak dość, ze szok. najgorsze są dla mnie piątki i nie daj bóg jeśli w łikend jaśka nie ma :(

moj maz pracuje caly tydzien od 10 do 18 w domku jest okolo19 a w soboty od8 do 15 i to co druga sobote ale zawsze to ktos do nas przyjdzie albo on pojdzie na jakas fuche
dobrze ze Wiki chodzi pozno spac bo tak to by widziala ojca tylko w niedziele

tak to bywa ja moge z wami posiedziec a zadnej nie ma szkoda
jak tak to my Wiki idziemy piec ciacho cos na niedziele trza

Nikogo nie ma bo weekend = wszystkie się mężami delektują ;D
U nas wiosna, szkoda że jutro ma padać bo dziś było tak ciepło że nawet ja zmarzlak kompletny zgrzałam sie (a wyjątkowo nie miałam czapki i krótką kurtkę)

reklama
Nio i my tez po spacerku. Odwiedziliśmy moja familię i sporo km zrobiliśmy. Szkoda tylko, że tak wietrznie brrrrrrrrrrr
A mnie się szykuje paskudny wieczorek ... muszę wpaść do pracy trochę nadrobić zaległości. Pracy jest tak dużo, że nie wyrabiam, a nadgodziny ze względu na Tymusia nie wchodzą w grę dlatego jak dzisiaj jak zaśnie jadę do pracy a wcześniej na solarium wygrzać trochę te zmęczone kości :-)

Do góry