Dziewczyny jak sie dziś czujecie? bo ja fatalnie boli mnie głowa i cały dzień leżę w łóżku.Poprostu jestem nie do życia,miałam dzisiaj iść odwiedzic kumpelę co niedawno urodziła ale zadzwoniłam że przekładam wizytę.Mam nadzieję że wkrótce mi minie bo oszaleję.
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Oj Kasiu współczuję Ci bardzo
Jak widać wszystkie chyba tak sobie się czują bo entuzjazm u nas taki że ho ho......
mnie kuje brzucho i już ledwo siedzę a i nawet rękoma juz mi się nie chce ruszać
ogólnie do luftu. Ale jeszcze żyję, to chyba dobrze :laugh: Małe coś dziwnego robi bo mi w brzuchu bulgocze. 
Spać spać spać
Jak widać wszystkie chyba tak sobie się czują bo entuzjazm u nas taki że ho ho......
mnie kuje brzucho i już ledwo siedzę a i nawet rękoma juz mi się nie chce ruszać
Spać spać spać
*syla*
kobieta pracująca...
Chyba muszę wreszcie iść trochę odpocząć bo to do niczego nie podobne tak tyrać :laugh:
Jeszcze pod koniec czerwca egzaminy
co mnie wcale nie cieszy bo entuzjazm ze mnie aż tryska
:laugh:
spadam dziewczynki. całuję mocno. trzymajcie się pa
Jeszcze pod koniec czerwca egzaminy
spadam dziewczynki. całuję mocno. trzymajcie się pa
malgosia_76
Fanka BB :)
Ale gwarno sie zrobiło, po tym "ogórkowym" okresie. Z powodu Kaszu też smutniej, ja to myślałam, że ma depresję zwiazaną z tym wyjazdem i się Jej gadać z nami nie chce. A to tylko komp. Jak mi sie nie uda jutro zajrzeć pozdrówcie ciplutko Ją ode mnie.
Z tymi przeciwciałami to prawda co pisałaś Doxa, ale dlaczego masz powtarzane badanie tego chyba nie złapałam?
Z tymi przeciwciałami to prawda co pisałaś Doxa, ale dlaczego masz powtarzane badanie tego chyba nie złapałam?
reklama