Hejka! Właśnie się przespałam ;D A z rana tak dobrze się czułam
Tak sobie myślę, że jednak coś się dzieje, bo przecież nie usnęłabym w ciągu dnia, a ja tak mam od poniedziałku!
Oj chyba nawet nie pojadę dzisiaj na gimnastykę, sama nie wiem, gin. powiedział że mogę chodzić.
Frezja w sumie dla nas to dobrze, że nie ma tego lata stulecia ;D
Syla lekarz daje płytkę DVD i zdjęcia też daje (wydrukowane), na płycie jest sam film. Na samym początku zapytał się czy nam nagrać płytkę
I też się pyta czy chcesz znać płeć
i dokładnie pokaże Ci co i jak, tak więc nie będziesz miała wątpliwości, nam nawet w 3D pokazał siusiaka ;D
Małgosiu Oki, skoro tak mówisz to bedę leżeć; tak jest
olice:
Kika skoro lekarka nie była pewna to jeszcze nic nie wiadomo
Idź koniecznie po USG, najlepiej na 3D, tam nie będzie wątpliwości czy to jest pępowina czy nie! A ciuszkami nie przejmuj się, a niby dlaczego dziewczynka nie może mieć niebieskich rzeczy? Dzieci często mają niebieskie oczy i pasuje wszystkim ten kolor niezależnie od płci, poza tym jak dobrze pamiętam to Twój synek ma niebieskie, więc duża szansa że ona (o ile to jest dziewczynka) też, więc będzie ślicznie wyglądała.
Mi to się wydaje, że te kolorki są po to, aby odróżnić noworodki, bo przecież po rysach nie widać czy to dziewczynka czy chłopczyk
więc trzeba ubrankiem, a potem to już nie ma znazczenia!