Doxa
Fanka BB :)
Część dziewczyny, miło że tu wpadłyście
Już zaczynałam się martwić o Was, bo tak dłuuuugo nie odzywałyście się.
Asiu27 witaj witaj u nas! Jestem przekonana, że tym razem wszystko będzie dobrze, dbaj o siebie i zaglądaj tu do nas jak najczęściej!
Kasia74 i jak szefowa zareagowała na Twoje wieści? A inni pracownicy? Mam nadzieję, że teraz dadzą Ci trochę luzu w pracy!
Magdaa pamiętamy Cię, pamiętamy
Tylko nie pracuj tak ciężko, podobnie Ty Syla. Dziewczyny, zdrowie maluszka jest najważniejsze! Ja baaaardzo się cieszę, że mogę nie pracować. Ostatnio miałam bardzo ciężką i stresującą pracę, próbowałam zajść w ciążę i nawet po paru miesiącach się udało, ale cóż z tego kiedy po 9 tygodniach zakończyła się zabiegiem
, a wszystko przez ten stres! Więc złożyłam wypowiedzenie i na spokojnie zaczęliśmy się starać o dziecko i wiecie co, za pierwszym razem się udało i jak widać wszystko jest w porządku. Spokój, zero stresu i się udało ;D
Mała26 ja na razie nie noszę ciążowych ubrań, miałam kilka sztuk za dużych na mnie (czasami jak bardzo mi się coś podoba to kupuje nawet za duże
) i teraz mam jak znalazł, a bluzeczki noszę z materiału rozciągliwego. Koszule na guziki nie dopinają się w biuście, a w dużych i luźnych T-shirt'ach wyglądam jak beka. Sądzę, że już niedługo będziemy jednak kupować ciążowe ubranka!
Syla ja w I tymestrze też nie mogłam pić, herbata, kawa, woda - odrzucało mnie. Fakt, że wtedy b.mało piłam. Najlepiej wchodziło mi mleko, kefirki (chłodne, kwaśnie - super na mdłości) i zupki. Teraz już mi przeszło i piję wszystko.
Asiu27 witaj witaj u nas! Jestem przekonana, że tym razem wszystko będzie dobrze, dbaj o siebie i zaglądaj tu do nas jak najczęściej!
Kasia74 i jak szefowa zareagowała na Twoje wieści? A inni pracownicy? Mam nadzieję, że teraz dadzą Ci trochę luzu w pracy!
Magdaa pamiętamy Cię, pamiętamy
Mała26 ja na razie nie noszę ciążowych ubrań, miałam kilka sztuk za dużych na mnie (czasami jak bardzo mi się coś podoba to kupuje nawet za duże
Syla ja w I tymestrze też nie mogłam pić, herbata, kawa, woda - odrzucało mnie. Fakt, że wtedy b.mało piłam. Najlepiej wchodziło mi mleko, kefirki (chłodne, kwaśnie - super na mdłości) i zupki. Teraz już mi przeszło i piję wszystko.