reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
dziem dobry...

zdrowka dla Jasia i Laurki...  :-* :-* :-*

a u nas dla odniany rozklada mnie... nie poszlm dzis z chlopakami na spacer, a co, pozdycham sobie samotnie...
leb mi peka, trzesie mnie i czuje sie jakas rzadka w srodku... jakbym miala kaca... looookropne uczucie....

Teddy dużo zdrówka. Kuruj się jak najszybciej może nie zdąży Cię rozłożyć.

Chyba sezon chorobowy się zaczyna.... trochę dodatniej temperatury.

oj co się dzieje z tymi choróbskami
Teddy nie daj się.

Małgosiu to dzielny jest Jasiu. Pamiętam jak Oskar miał zapalenie ucha, wył biedaczek strasznie. To podobno okropny ból. Może odpowiednio wcześnie zareagowaliście (-wałaś ;))
Jasiu ma z czego chudnąć, tak więc się nie zamartwiaj ;)

Dzięki Małgoś za info. nie wiedziałam że jak nie na całym ciele to nie trzeba nic eliminować.
Wychodzi słonko i przestało padać. Chyba się zbierzemy na spacerek.

Teddy,

Jaś chętnie je rozgniecionego banana i starte jabłko, wczoraj dostał łyżeczkę malin, zobzczymy co i jak, jak dobrze to jutro deserek malinowy.

witam, witam moje panie :)
u nas wiosna i jeszcze raz wiosna. za ciepło się ubrałam, choć już od tygodnia chodzę w wiosennej, krótkiej kurtce, zeby łatwiej tymka w wózku po schodach targać... ale zwykle wracałam ze zamrzniętym tyłkiem, a dziś zgrzałam się jak nie wiem! słoneczko i ciepełko.
teraz tymuś dosypia na balkonie (bo w mieszkaniu też bardzo ciepełko, mimo pozakręcanych grzejników),mąż na szkoleniu
a ja chyba wwezmę się za sprzątanie...

Ja też witam!
Wszystkim chorowitkom życzę duuużo zdrówka :)
Czekam na małża bo pojechał lodówkę nam zaopatrzyć a w ogóle my dziś nabyliśmy fotelik do karmienia.
Dawido zaraz po włóżeniu doń zaczął walić w blat i się szczerzyć ;D Znaczy zakup trafiony. ;D
Zaraz wkleję fotę mego syna w fotelu :)

Ojeju współczuję Wam tych chorób ... Jasiu biedaczysko trzymaj się ! Wiem co przezywasz. Jak miałam 9 lat przeżyłam zapalenie uszu ... okropny ból :-(
A ja dzisiaj od samego rana walczę ze sprzataniem, zakupami, praniem i gotowaniem. Niedługo będzie wieczór a ja dalej nie widzę końca :-(

Tymuś na szczęście bardzo spokojniutki :-)

reklama
Patka... fajnie Diablo sie prezentuje, ale tego fotela to prawie nie widac... czyzby juz wszamany???

Do góry