reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Krystian tez wlasnie zasnal...

... ale ja nie mam oporow, zeby go na spiaco nakarmic czy ubrac... nawet jak sie obudzi to w chwile po wyjciu zasypia w wozku... :)

reklama
Cześć!
Ja znów z doskoku.Ej szkoda , że tylko czasami udaje mi sie wygospodarować troche czasu na BB.
U nas przeziebienie opanowane.Tylko ja nadal walczę z dentystą. Teddy - dzisiaj naprawdę ładna pogoda aż szkoda w domu siedzieć , więc tylko ogarnę jako tako w mieszkaniu i pójdziemy z Weroniką do parku. Szkoda tylko , że w nocy było -10st.ślubny wstawał o 4 rano do pracy i wcale się nie dziwię , że mu sie nie chciało.

Cześć,
Udało mi się wyspac, Natalia obudziła się na jedzenie o 4:00, ale mi się to podobało.
Doxa - jesli Natalce coś ewidentnie nie podejdzie z tych sportów to oczywiście, że nie będe zmuszała, ale pamiętam jak mnie się czasami nie chciało na narty iść, gdy wyjeżdżaliśmy ze znajomymi to byłam jedynym dzieckiem, które jeździło i czasem wolałam iść na sanki z całą resztą. A mimo wszystko jechałam na narty i gdy tylko dojechałam to byłam zadowolona mimo, że nie zawsze się do tego przyznawałam. Tym bardziej, że na sanki chodziliśmy wielką grupą równiez po południu i wieczorem więc nie było tak, że biedna, mała Magdusia dreptała na znienawidzone narty gdy reszta dzieci zostawał się bawić w dużej grupie ;)

Witam kobietki.
Juz zdążyliśmy zaliczyć kurs na Saska Kępę i z powrotem.
Teraz sobie siedze popijam mineral łoter i czytam co rankiem napisałyście.
Doxa ja też nie piję tego na k. ;)
Pogoda piękna i niedługo bedziemy mykać na spacerek poczekam tylko aż mała trochę sie wyśpi bo obudzilismy ją wczesnie.

reklama

witajcie laseczki

Doxa to Alan jeszcze lepiej....obudzil sie po 8.00 i to tylko dlatego ze dzis na szczepienie musielismy isc na 9.30 bo tak to by spal dalej.....teraz widze ze moj synek zaczyna sie przestawiac...ryczy wieczorem od mniej wiecej 21.00 bo chce spac wiec go teraz tak kladziemy, pozniej troche "wolnosci" mamy ;D ;D
Doxa pisze:
A Oli na jedzenie obudził się dopiero przed siódmą :laugh: :laugh:

Do góry