reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa, super, że Olik już wyleczony! Genbialnie.
A z basenem to mnie z jednej strony ciągnie, a z drugiem mam mieszane uczucia i też sie waham. Lekarza jeszcze nie pytałam, najpierw próbuję ustalić wwłasną wersję ;)

Doxa gratulacje dla Olika :D z powodu wyleczenia niedokrwistosci oczywiscie. :D

A poza tym za Sylą zapytam: Co z tym basenem?

Ciekawe czy my bedziemy mogły? Wyjasni sie 14go marca.

Dziewczyny właśnie sama nie wiem, bo Małgosia z tym samym lekarzem rozmawiała i im nie zabronił ::) Małgoś jeszcze raz będzie konsultowała to z nim ...

Generalnie on jest przeciwnikiem, nigdy nie wiadomo kogo się spotka na takim basenie ... poza tym mówił że przejęliśmy to z Ameryki, a tam ludzie mają prywatne baseny gdzie przychodzi instruktor do domu ... wiecie sama nie wiem namieszał nam w głowach, powiedział że jeśli się zdecydujemy to szczepić na pneumokoki koniecznie i w ogóle wg niego to będzie duże zagrożenie dla Olika :(

Qrcze Doxa to teraz ja juz sama nie wiem co robić...
Ale zobaczymy co powie kardiolog.

Doxa, ja mam też inną wątpliwośc - Wam akurat obcą ;)  nam i położna i dwóch pediatrów niezależnie mówiło ad. kąpieli dziewczynek w ogóle, żeby do roku we własnej wanience, bo moga zła[ać coś tam, co może siedzieć w wannie rodziców i rodzicom nie szkodzi,a  malej dziewczynce i owszem. I ja o to też się obawiam - no, bo skoro Natalia kąpie się w swojej wanience, żeby nie złapać naszych bakterii - mytych przecież :) to po co ją pchac do basenu gdzie mnóstwo ludzi chodzi?

No właśnie, co lekarz co coś nowego ... a i tak kochane na basen na Potocką trzeba mieć zgodę pediatry na pismie!

reklama
Ja mam wino i karmi, ale wszystko zamknięte. Jak Kamil wróci i Natalia się nie obudzi to ją na śpiąco przewinę i idę spać. Więc nie otwieram dzisiaj ;)

Do góry