reklama
Już wszystko jasne Małgosia zapomniała o mnie i nie dopisała mnie do listy dopuszczającej do tych działów. Dlatego mi się nie wyświetlają. Przykro mi , że o mnie zapomniałyście. Naprawdę mi bardzo przykro.
Izabelka
Oski i Wercia
Witam
Ja ze styczniówek z prośbą o pomoc jako do doświadczonych mam
Może któraś z was miała taki problem jak ja...mój synek z cyca zrobił sobie smoczka- nie pije tylko memla i chce przy nim zasypiać, albo chce być bujany na rękach. Nie wiem jak go od tego oduczyć. Nie chce smoka- mamy 2 nuka i z aventu. Macie jakieś sposoby z góry dzi,ękuję
Ja ze styczniówek z prośbą o pomoc jako do doświadczonych mam
Może któraś z was miała taki problem jak ja...mój synek z cyca zrobił sobie smoczka- nie pije tylko memla i chce przy nim zasypiać, albo chce być bujany na rękach. Nie wiem jak go od tego oduczyć. Nie chce smoka- mamy 2 nuka i z aventu. Macie jakieś sposoby z góry dzi,ękuję
reklama
Izabelka Mój też tak wisiał i nie ma na to rady...bo to dla małego naturalne, chce być przy mamie, siedziałam z nim przez cały dzień na kanapie tak było mniej więcej przez 1,5 miesiąca później już zaczeły go to samego denerwować i nie musiałam go oduczać bo sam zaczął się wyginać, prężyć i wrzeszczeć na rękach.Teraz mi tego trochę brakuje i ty też jeszcze za tym zatęsknisz.Nie ma na to rady poprostu tul go i pieść po czasie sam zechce poznawać otaczający go świat i się od ciebie oderwie