reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ja jestem gapa bo nie widzę tego Albumu rodzinnego  :-[  :( :(
Help gdzie on

Dobra ja też znalazłam dla gap jak ja:
On w wątku Związki rodzinne (na forum głównym) :)

ale tu pustooooooooooooo ::)

pogoda lipna - opad. a Antonina dopiero co podleczona z chrypy ::)

Nie mogę znależć tych naszych przeniesionych wątków , patrzyłam w związkach rodzinnych ale tam nic takiego nie ma. Czy ja jestem aż tak tempa , czy ślepa?????

Cześć dziewczyny,
dziecko mi wstało dopiero pół godziny temu. :o A ja latałam do niej od 7 rano czy nic się nie stało, bo aż dziwne, że tyle śpi. Jakoś łażę ale lepiej nie mówić, jak paralityk. Boję się, że jak nie pomogą maści itd to ślubny mnie zapakuje do samochodu i do chirurga. A ja nie chce.
Za oknem znowu pada śnieg :( Wiosny to ja się nigdy nie doczekam.

No właśnie znalazłam... ale się nasszukałam. No to zaraz podłączę dysk i poszukam zdjęć ;) coby się pochwalić ;P

Za cholerę nie mogę tego znależć , ja to jakaś niedorobiona jestem i chyba pójde dzisiaj do rodziców reklamację składać. :(

reklama
Wchodzisz na spis wątków tam masz Związki rodzinne i na samym dole jest watek "album rodzinny" to wszystko jest na stronie z wszystkimi watkami O0

Do góry