reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ja też jestem, też z doskoku, bo te szafy sprzatam i patrzę czego mi brakuje w pierwszej kolejności ;)

Jolik jeśli ortopeda na pierwszej wizycie nie wykrył żadnych nieprawidłowości w bioderkach, to myślę że i teraz jest ok!

Jolik mi też się wydaje, że nie musisz powtarzać mu badania ... już Ty mu nie wyszukuj "chorób" :laugh:

Doxa - ja mu nie wyszukuję chorób po prostu martwię się, że mogę coś przeoczyć i potem będę sobie pluła w brodę. Dlatego jak czytam o Waszych wizytach u ortopedy, neurologa ... to się zastanawiam czy nie powinnam jeszcze przed powrotem do pracy zrobić "generalnego przeglądu" mojego synia.
Dorota, powiedz mi czy Oli sypia już spokojnie? Bo mój Tymek nadal w nocy przez sen "ostro" płacze i napewno nie jest to głód :-(

Doxa, Ty się śmiej, a mnie ręce opadają, co coś wyciągam to nie pasuje. Wszystko fajnie, ale czasem gdy chcę wyglądac porządnie to jakoś nie wychodzi ;)

Jolik pisze:
Dorota, powiedz mi czy Oli sypia już spokojnie? Bo mój Tymek nadal w nocy przez sen "ostro" płacze i napewno nie jest to głód :-(

Jolu Oli tylko tamtej jednej nocy budził się z krzykiem ... poza tym miewa czasem mniej spokojne noce, zazwyczaj smoczek załatwia sprawę, a jak nie to pierś. A sprawdzałaś czy Tymkowi ząbki nie wychodzą?

Magdusiek śmieję się, bo te porządki to trochę Ci na rękę :laugh: :laugh:

Ja też nie mam co na siebie włożyć, Teddy nawet zauważyła że mam dużo zielonych rzeczy (a ja mam tylko 2szt :)) tyle, że zakładam je akurat na spotkania :laugh: bo nie mam wielkiego wyboru!
Ale jakoś ostatnio nie mam nastroju na zakupy ... nic w tych sklepach mi się nie podoba :(

reklama
Do góry