Shady yahoo ma powiadamianie.. musisz mieć tylko uruchomionego messengera . MSN też mashady pisze:
sluchajcie mam pytanko......czy ktoras z Was orientuje sie ktory portal internetowy ma powiadamianie jak przyjdzie mail? bo yahoo nie ma, nasze polskie tez nie wiec moze znacie jakis ktory ma?
reklama
Jeszcze ja jestem ;D
Mam w domu szpitalo - dom opieki nad moimi facetami ;D
Niestety (lub stety) obsługiwać obu muszę sama jedna. Starszego wyeksmitowałam na materac coby mi modszego nie zaraził, a tym młodszym zajmuję sie sama ;D
Do tego szykowanie do inspekcji przez teściową ogłaszam za otwarte ;D
To na tyle
Brej nocy
Mam w domu szpitalo - dom opieki nad moimi facetami ;D
Niestety (lub stety) obsługiwać obu muszę sama jedna. Starszego wyeksmitowałam na materac coby mi modszego nie zaraził, a tym młodszym zajmuję sie sama ;D
Do tego szykowanie do inspekcji przez teściową ogłaszam za otwarte ;D
To na tyle
Brej nocy
luszka
październik'05, lipiec'07
Orzech, Duralex Miło Was widzieć
Ciekawe co z Frezją też dawno jej nie było.
Patka wrzuć luz i nie przejmuj sie inspekcją ;D
...łatwo mi mówic, nie? ;D
a ja sobie siedzę i czytam kota Leonarda - wreszcie sie zabrałam
i wyglada na to ze sama tu zostałam...
gdzie te nasze "nocne Polaków rozmowy"
eeeeechhhhhhhh
Ciekawe co z Frezją też dawno jej nie było.
Patka wrzuć luz i nie przejmuj sie inspekcją ;D
...łatwo mi mówic, nie? ;D
a ja sobie siedzę i czytam kota Leonarda - wreszcie sie zabrałam
i wyglada na to ze sama tu zostałam...
gdzie te nasze "nocne Polaków rozmowy"
eeeeechhhhhhhh
shady pisze:
Ina dzieki ..... jak mi powiecie wreszcie jak zmniejsza sie fotki lub zaopatrzycie w odpowiedni programik to powklejam fotki mojego synka bo ja tez chce miec "slawnego syneczka" tak jak Wy
Shady ściągnij IrfanView, to darmowy i bardzo prosty program do obróbki zdjęć. Wpisz w googlach IrfanView i na pewno znajdzie, wiem, że jest też wersja polska (chyba) ja korzystam z angielskiej.
Podaję jak zmniejszyć zdjęcie. Otwierasz zdjęcie w Irfanie. Teraz wybierasz zakładkę IMAGE, RESIZE/RESAMPLE. Otweira Ci się okienko, domyślnie masz zaznaczoną opcję Set new size, więc wpisujesz interesującą Cię rozdzielczość, drugi parametr ustawia się proporcjonalnie automatycznie. Przydatne gdy zdjęcia mają być w określonej rozdzielczości. Lub możesz zaznaczyć opcję niżej i wpisać ile procent ma mieć nowe zdjęcie. Oczywiście potem save as
*syla* pisze:Wszystkiego najlepszego dla Tymcia :-*
Ja również się przyłączam :*
Luszka jestem, jestem
Ja mam kilka programów do obróbki zdjęć w tym Photoshopa, ale polecam Shady IrfanView, bo po pierwsze jest darmowy i ogólniedostępny na necie, po drugie jest prosty w obłudze, po trzecie sam plik nie jest duży więc ściąganie zajmuje dosłownie 1 min i po czwarte ma kilka naprawdę fajnych opcji jak na darmowy program
Ale też lecę spać, bo nie wiem czy dziecię też mi dzisiaj wstanie o 7
Dobrej nocy, a właściwie to za Luszką dobry dzień
Ja mam kilka programów do obróbki zdjęć w tym Photoshopa, ale polecam Shady IrfanView, bo po pierwsze jest darmowy i ogólniedostępny na necie, po drugie jest prosty w obłudze, po trzecie sam plik nie jest duży więc ściąganie zajmuje dosłownie 1 min i po czwarte ma kilka naprawdę fajnych opcji jak na darmowy program
Ale też lecę spać, bo nie wiem czy dziecię też mi dzisiaj wstanie o 7
Dobrej nocy, a właściwie to za Luszką dobry dzień
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Ja jeszcze czytam. ;D
Jarrela polecalam ACDSee bo oprócz tego ze można zmniejszać obrazy to używam go do przeglądania plików. Poza tym mozna konwertować np z bmp na jpg. Też mozna go sciagnąć z netu ale tylko jako shareware.
To narka.
Jarrela polecalam ACDSee bo oprócz tego ze można zmniejszać obrazy to używam go do przeglądania plików. Poza tym mozna konwertować np z bmp na jpg. Też mozna go sciagnąć z netu ale tylko jako shareware.
To narka.