reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

doxa wiem, ze jestes obcykana a wynikach morfologii... czy mogłabyś mi powiedzieć czy jesli hemoglobina jest u tymka 10.1g/dl, mcv -79.1fL a plt 416x103 / mikrolitr to znaczy ze jest anemia spowodowana zbyt mała ilością zelaza?
tymek codziennie gorzej :( krzyczy niemal bez przerwy... na dodatek ma czerwone poliki (a gorączki niet!)... zaczynam podejrzewac lacidofil, bo nic nowego do diety nie wprowadziłam.. ledwo żyję :(

reklama
czerwone poliki u nas sa od kaloryferow. masz na mysli zabarwienie czy wysypke ??? u nas lacidofil sie sprawdza, ale kto wie? a morfologie robilas sama z siebie czy lekarz zalecil?

sluchajcie robie rozliczenie pita........i mam pytanko.....czy ktoras z was odlicza internet? bo wiem ze mozna a chce wiedziec jak i jaka kwote?

u nas tez te pucki czerstwe... ale to na pewno od przesuszenia...
krem Bambino pomaga, ale ja nie zawsze przypomne sobie zeby posmarowac...

Dobry wieczór mamusie,
Od dobrych 30 minut czytam, czytam i czytam ... zaległości :-)
Dzisiaj minął trzeci dzionek w pracy. Pomału zaczyna się wszystko ładnie układać. Plan, który ułozyłam sprawdza się w 100 % Strasznie sie z tego powodu cieszę :-)

Orzeszku - a co z Tobą?

Dzieciaczki w galeryjce słodziutkie ... cukiereczki :-)

Ide czytać dalej ....

Teddy pisze:
na przyszla zime to cieply kombinezon i buciki a nie spiworek... ;)

śpiworek tez Diablico!!
Największy z dostepnych na rynku robi firma Tako, chyba dobrze napisałam, ta od wózków. śpiwór jest fajny i bardzo miło polarowy, nie mam ... jeszcze ale zakupię. Dziecko 4 letnie koleżanki wchodzi si śpi, cena zależna od miejsca ok 150 zł

reklama
Do góry