reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

my już w domku, pogoda paskudna ...

Małgoś niech no ja Cię dorwę ... za to nabijanie ;) ... a z fryzjerem Oli nie będzie miał problemu, ma za rogiem, już sobie tam chody robi :laugh:

Teddy akurat dobrze że Oli nie ma już włosków, bo one też nie były po mamusi :laugh: :laugh:

reklama
cześć shady, to co tam wcześniej pisałaś to pewnie chodziło o zasiłek rodzinny, który wynosi 43zł co miesiąc.... śmieszna kwota ale chociaż na cukierki :) .... a jak masz własną chatę i taki dochód to spróbuj się jeszcze wystarać o dodatek mieszkaniowy, fajna sprawa, pod waruniekiem że nie masz nadmetrarzu....

Pozdrówki :)

oooo Superbasiek widze ze trafilas do nas :) hejjjjj :)........nie nie nie zasilek rodzinny , to cos innego, cholerka chyba sie jednak przejde do tej opieki spolecznej i sie popytam, z glodu nie umrzemy ale skoro mozemy miec jakies pieniadze dodatkowo to super, czemu niby nie korzytaac
superbasiek pisze:
cześć shady, to co tam wcześniej pisałaś to pewnie chodziło o zasiłek rodzinny, który wynosi 43zł co miesiąc.... śmieszna kwota ale chociaż na cukierki :) .... a jak masz własną chatę i taki dochód to spróbuj się jeszcze wystarać o dodatek mieszkaniowy, fajna sprawa, pod waruniekiem że nie masz nadmetrarzu....

Pozdrówki :)

mialam Was spytac.......nasze forum a dokladnie nasze posty zacztnaja sie u mnie w polowie okienka i przez to obrzydliwie sie je czyta, co mam zrobic zeby bylo normalnie na calej szerokosci....HELLLPPPP PILNE!!!!!!!!!

reklama

Vertigo gdybys od razu kupila spacerowke nie musialabys teraz biegac i szukac ;) ja mam z glowy ;) a przy okazji.......wiesz moze gdzie mozna kupic jakis fajny spiworek do wozka, bo maly wyrosl juz z nosidelka od spacerowy ???

Do góry