reklama
*syla* pisze:Jazz, a skąd jesteście (tak dla uściślenia danych)....no bo jak tego nie wpiszę to polecą mi po premii
Warszawa
mój mały to w zasadzie tylko przy cycu usypia - może też powinnam zacząć go odzwyczajać, tyle, że on bardzo rzadko śpi w swoim łóżeczku - sporadycznie w dzień. Przyznam, że z mojego lenistwa - łatwiej mi w nocy go karmić jak śpi z nami - jak zaczyna cmokać to zatykam cyckiem i śpimy dalej ;D Czasami nawet nie wiem kiedy go wypuści :
*syla*
kobieta pracująca...
Jazz, właśnie wracam z wątku o spotkaniach i doczytałam :laugh:
Dorothy, no Luszkową Natalkę częściej oglądam, ale to tak jakbym i Twoją chwaliła!!!
Magdusiek : jaka cała lista? :laugh: Nie pamiętasz czy tam są wózki gdzie można wsadzić fotelik? No bo wiesz ja nadal się nie zdecydowałam na spacerówkę ;D
w czwartek się prawdopodobnie spotykamy ...gdzieś tam, w piątek mam rano rehabilitację później to już tłumy będą to odpada. Jutro?, w środę po Twoim kinie?
Dorothy, no Luszkową Natalkę częściej oglądam, ale to tak jakbym i Twoją chwaliła!!!
Magdusiek : jaka cała lista? :laugh: Nie pamiętasz czy tam są wózki gdzie można wsadzić fotelik? No bo wiesz ja nadal się nie zdecydowałam na spacerówkę ;D
w czwartek się prawdopodobnie spotykamy ...gdzieś tam, w piątek mam rano rehabilitację później to już tłumy będą to odpada. Jutro?, w środę po Twoim kinie?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Syla, jutro nie dam rady, chyba, że koło 11:30. Możesz? Wózki - hmmm nie pamiętam innych niż takie na płaskie pudła, ale na takim fotelika nie postawisz raczej. W Piotrze i Pawle obok sa normalne wózki, może zajumać na trochę i oddać?
*syla*
kobieta pracująca...
no ok, to jutro 11,30, później pojadę po Oskara. Jak nie ma wózków to trudno, będę tachała fotelik.
To co? spotykamy się zaraz za obrotowymi drzwiami? Numer kom. w statystyce aktualny?
a może ktoś jeszcze ma ochotę do Janek zawitać?
To co? spotykamy się zaraz za obrotowymi drzwiami? Numer kom. w statystyce aktualny?
a może ktoś jeszcze ma ochotę do Janek zawitać?
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
to super :laugh:
..tylko czekać kiedy porucznik nas zbeszta....no bo do umawiania się jest nowy wątek
...podrapiemy za uszkiem i będzie dobrze
..tylko czekać kiedy porucznik nas zbeszta....no bo do umawiania się jest nowy wątek
...podrapiemy za uszkiem i będzie dobrze