reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
mój mały to w zasadzie tylko przy cycu usypia - może też powinnam zacząć go odzwyczajać, tyle, że on bardzo rzadko śpi w swoim łóżeczku - sporadycznie w dzień. Przyznam, że z mojego lenistwa - łatwiej mi w nocy go karmić jak śpi z nami - jak zaczyna cmokać to zatykam cyckiem i śpimy dalej ;D Czasami nawet nie wiem kiedy go wypuści ::)

Jazz, właśnie wracam z wątku o spotkaniach i doczytałam :laugh:

Dorothy, no Luszkową Natalkę częściej oglądam, ale to tak jakbym i Twoją chwaliła!!! :)

Magdusiek ::) jaka cała lista? :laugh: Nie pamiętasz czy tam są wózki gdzie można wsadzić fotelik? No bo wiesz ja nadal się nie zdecydowałam na spacerówkę  ;D
w czwartek się prawdopodobnie spotykamy ...gdzieś tam, w piątek mam rano rehabilitację później to już tłumy będą to odpada. Jutro?, w środę po Twoim kinie?

Syla, jutro nie dam rady, chyba, że koło 11:30. Możesz? Wózki - hmmm nie pamiętam innych niż takie na płaskie pudła, ale na takim fotelika nie postawisz raczej. W Piotrze i Pawle obok sa normalne wózki, może zajumać na trochę i oddać?

Syla dzięki kochana :)

W Ikea na Targówku sa ogromne zakupowe wózki, fotelik wchodzi i jeszcze jest miejsce, więc w Jankach pewnie też są ;)

Syla - chyba, że wolisz w środę, film trwa 99 minut, więc się skończy prtzed 14:00 (bo reklamy).

no ok, to jutro 11,30, później pojadę po Oskara. Jak nie ma wózków to trudno, będę tachała fotelik.
To co? spotykamy się zaraz za obrotowymi drzwiami? Numer kom. w statystyce aktualny?

a może ktoś jeszcze ma ochotę do Janek zawitać? :)

OK, jutro 11:30 za obrotowymi drzwiami, telefon aktualny jak najbardziej, ja sobie zaraz Twój wbiję, bo mam na starej karcie.

reklama
to super :laugh:

..tylko czekać kiedy porucznik nas zbeszta....no bo do umawiania się jest nowy wątek ;)
...podrapiemy za uszkiem i będzie dobrze ;)

Do góry