reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

No czesc - też się ujawnie. Czytam Was prawie od samego początku ale odwagi brakowało zeby napisac cos od siebie. Mam na imię Agnieszka. Mam dwójkę dzieiciaczków. 2,5 letnia Ize i Patryka z 31 października. Teraz mamy problemy zdrowotne, dzieciaki maja zapalenie oskrzeli Mały nie chce jeść a ja tracę pokarm. Sry ze tak na wstepie dołuję ale myślę że mnie zrozumiecie i może cos doradzicie. Oprócz tego mieszkam w Białymstoku i bardzo lubie podczytywać Wasze posty.
Pozdrawiam serdecznie

reklama
no prosze... i kolejna pazdziernikowka... :)
zaraz wpadnie Doxa, to Was powita jak nalezy.... ona jest dobra w te klocki.... :)

Vertigo pisze:
zyrafy wchodza do szafy
a020.gif
no w tym problem, ze akurat z tym wchodzeniem to bida....  ::)
a nie chcesz stroju Batmana na karnawal???

bardzo. to ja bym chyba kobiete - kota wolala... tylko gabaryty mam nieodpowiednie :(

a takie fajnego batmanka w tamtym poscie wkleilam i sie nie pokazal :(

witam nowe mamusie :)
a ropniaczek okazała się zapaleniem cyca  :-[
chyba się potnę. teraz muszę z tego zapalonego mleko laktatorem ściągać  :mad: :mad:
na dodatek tymek też się chyba potnie, bo od długiego już czasu opierdzielał oba  wramach jednego posiłku...
oj będzie bal!

reklama
Do góry