Shady, w szkole rdozenia podali anm telfon do Pani psycholog Marty barańskiej z Instytutu Matki i dziecka jje numer 3277381, ktora zajmuje sie depresjami poporodwoymi, ale nie wiem czy to odplatne czy nie, ale jak z Instytutu to moze nie.
reklama
shady
Fanka BB :)
no tak.....ale ja nie mam depresji poporodowej chodzi mi bardziej o "normalnego" psychologa.....
Ida pisze:Shady, w szkole rdozenia podali anm telfon do Pani psycholog Marty barańskiej z Instytutu Matki i dziecka jje numer 3277381, ktora zajmuje sie depresjami poporodwoymi, ale nie wiem czy to odplatne czy nie, ale jak z Instytutu to moze nie.
*syla*
kobieta pracująca...
Shady, okres okołoporodowy na pewno miał wpływ na Twoje samopoczucie więc zadzwoń i spróbuj się umówić. Z Twoich postów widać że się męczysz dziewczyno!!!
*syla*
kobieta pracująca...
a tak w ogóle to chyba przegięłam ze zjedzoną ilością orzechowca. Dopiero Igę uśpiłam, zaznaczam uśpiłam bo zawsze sama zasypia i to ok 20. No ale jak ktoś żre bez umiaru to tak ma!!! ...Teddy coś pisałaś o zmianie diety na warzywka????
wyobraźcie sobie że klucz w drzwiach wejściowych pokrył się szronem i zamek również :...kto wie czy się w ogóle jeszcze usłyszymy : Zupełnie jak w filmie pojutrze.
Idę spać bo jakaś padnięta jestem.
wyobraźcie sobie że klucz w drzwiach wejściowych pokrył się szronem i zamek również :...kto wie czy się w ogóle jeszcze usłyszymy : Zupełnie jak w filmie pojutrze.
Idę spać bo jakaś padnięta jestem.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witajcie,
Dzieciaczkom obchodzącym dzisiaj swoje kolejne miesięcznice życzę razem z Tymusiem wszystkiego naj ....
kolejny mroźny dzionek ... niedługo zeświruję w domu :-) chcę na spacer !!!
Wczoraj werandowałam się z Tymusiem i omal nie zachłysnęłam sie tym powietrzem :-)
Dzieciaczkom obchodzącym dzisiaj swoje kolejne miesięcznice życzę razem z Tymusiem wszystkiego naj ....
kolejny mroźny dzionek ... niedługo zeświruję w domu :-) chcę na spacer !!!
Wczoraj werandowałam się z Tymusiem i omal nie zachłysnęłam sie tym powietrzem :-)
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Jolik pisze:kolejny mroźny dzionek ... niedługo zeświruję w domu :-) chcę na spacer !!!
Weekend będzie cieplejszy i pogodny
(24.01/07:02) - Po ubiegłym bardzo mroźnym weekendzie najbliższy będzie już zdecydowanie cieplejszy. Zarówno w sobotę jak i w niedzielę (28-29.01) pogodnie i słonecznie, ale na północy kraju, gdzie chmur będzie więcej, może lekko popadać deszcz lub deszcz ze śniegiem. W sobotę (28.01) nad samym Bałtykiem nawet plus 3 stopnie. W głębi lądu od Pomorza Zachodniego przez Warmię i Mazury po Podlasie na termometrach do plus 1 stopnia. Lekki mróz utrzyma się w pozostałych regionach Polski, gdzie jednak sucho i pogodnie. Na zachodzie najwyżej minus 2 stopnie, w centrum do minus 4 stopni, a na południu i południowym wschodzie do minus 5 stopni. W niedzielę (29.01) na mróz nie będziemy już narzekać. Na północy i południu kraju od zera do plus 2-3 stopni, w pozostałych regionach do minus 2-4 stopni. Przy łagodniejszym mrozie wreszcie będzie można się wybrać na spacer, gdyż taka pogoda jest jak najbardziej zdrowa, ale pamiętajmy o ciepłym ubraniu. Kolejne dni nowego tygodnia nie przyniosą większych zmian w pogodzie, wciąż rozpogodzenia, gdzieniegdzie słabe opady i wciąż w pobliżu zera. Szczegółowa prognoza dla regionów Polski na następne 16 dni, aż do 13 lutego, tylko u nas już w najbliższą sobotę. Źródło: Twoja Pogoda. http://www.twojapogoda.pl/
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Vertigo -dzięki ! W takim razie w weekend wybierzemy się na długi rodzinny spacer ! Hurrra !
Własnie stoczyłam w łózeczku bój z małym ... na szczęście zasnął. Cieszę się, że spanie wieczorne i nocne jest bez najmniejszych problemów. W dzień jest łatwiej "walczyć" ze śpiącym maleństwem. I dziewczyny nie zrozumncie mnie źle, ja na siłę nie staram się małego uspać. Kładę go wtedy gdy widzę, że jest śpiący: ziewanie, tarcie oczu, znurzenie i marudzenie, a nie o określonych godzinach. Niestety jak tylko znajdzie się w łóżeczku to zaczyna się ... płacz :-( Może ma po mnie nieumiejętnośc spania w ciągu dnia ...
Własnie stoczyłam w łózeczku bój z małym ... na szczęście zasnął. Cieszę się, że spanie wieczorne i nocne jest bez najmniejszych problemów. W dzień jest łatwiej "walczyć" ze śpiącym maleństwem. I dziewczyny nie zrozumncie mnie źle, ja na siłę nie staram się małego uspać. Kładę go wtedy gdy widzę, że jest śpiący: ziewanie, tarcie oczu, znurzenie i marudzenie, a nie o określonych godzinach. Niestety jak tylko znajdzie się w łóżeczku to zaczyna się ... płacz :-( Może ma po mnie nieumiejętnośc spania w ciągu dnia ...