reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Shady, w szkole rdozenia podali anm telfon do Pani psycholog Marty barańskiej z Instytutu Matki i dziecka jje numer 3277381, ktora zajmuje sie depresjami poporodwoymi, ale nie wiem czy to odplatne czy nie, ale jak z Instytutu to moze nie.

reklama

no tak.....ale ja nie mam depresji poporodowej :( chodzi mi bardziej o "normalnego" psychologa.....
Ida pisze:
Shady, w szkole rdozenia podali anm telfon do Pani psycholog Marty barańskiej z Instytutu Matki i dziecka jje numer 3277381, ktora zajmuje sie depresjami poporodwoymi, ale nie wiem czy to odplatne czy nie, ale jak z Instytutu to moze nie.

Shady, okres okołoporodowy na pewno miał wpływ na Twoje samopoczucie więc zadzwoń i spróbuj się umówić. Z Twoich postów widać że się męczysz dziewczyno!!!

a tak w ogóle to chyba przegięłam ze zjedzoną ilością orzechowca. Dopiero Igę uśpiłam, zaznaczam uśpiłam bo zawsze sama zasypia i to ok 20. No ale jak ktoś żre bez umiaru to tak ma!!! ...Teddy coś pisałaś o zmianie diety na warzywka????

wyobraźcie sobie że klucz w drzwiach wejściowych pokrył się szronem i zamek również ::)...kto wie czy się w ogóle jeszcze usłyszymy ::) ;) Zupełnie jak w filmie pojutrze.

Idę spać bo jakaś padnięta jestem.

syla.....ja takie objawy mialam grubo przed ciaza.....jedno zalamanie za soba juz mam......widze ze to jak sie raz pojawi to predzej czy pozniej sie odnowi......no ale moj maz mowi ze to fanaberie :((

Witajcie,

Dzieciaczkom obchodzącym dzisiaj swoje kolejne miesięcznice życzę razem z Tymusiem wszystkiego naj ....

kolejny mroźny dzionek ... niedługo zeświruję w domu :-) chcę na spacer !!!

Wczoraj werandowałam się z Tymusiem i omal nie zachłysnęłam sie tym powietrzem :-)

Jolik pisze:
kolejny mroźny dzionek ... niedługo zeświruję w domu :-) chcę na spacer !!!

Weekend będzie cieplejszy i pogodny

(24.01/07:02) - Po ubiegłym bardzo mroźnym weekendzie najbliższy będzie już zdecydowanie cieplejszy. Zarówno w sobotę jak i w niedzielę (28-29.01) pogodnie i słonecznie, ale na północy kraju, gdzie chmur będzie więcej, może lekko popadać deszcz lub deszcz ze śniegiem. W sobotę (28.01) nad samym Bałtykiem nawet plus 3 stopnie. W głębi lądu od Pomorza Zachodniego przez Warmię i Mazury po Podlasie na termometrach do plus 1 stopnia. Lekki mróz utrzyma się w pozostałych regionach Polski, gdzie jednak sucho i pogodnie. Na zachodzie najwyżej minus 2 stopnie, w centrum do minus 4 stopni, a na południu i południowym wschodzie do minus 5 stopni. W niedzielę (29.01) na mróz nie będziemy już narzekać. Na północy i południu kraju od zera do plus 2-3 stopni, w pozostałych regionach do minus 2-4 stopni. Przy łagodniejszym mrozie wreszcie będzie można się wybrać na spacer, gdyż taka pogoda jest jak najbardziej zdrowa, ale pamiętajmy o ciepłym ubraniu. Kolejne dni nowego tygodnia nie przyniosą większych zmian w pogodzie, wciąż rozpogodzenia, gdzieniegdzie słabe opady i wciąż w pobliżu zera. Szczegółowa prognoza dla regionów Polski na następne 16 dni, aż do 13 lutego, tylko u nas już w najbliższą sobotę. Źródło: Twoja Pogoda. http://www.twojapogoda.pl/

reklama
Vertigo -dzięki ! W takim razie w weekend wybierzemy się na długi rodzinny spacer ! Hurrra !

Własnie stoczyłam w łózeczku bój z małym ... na szczęście zasnął. Cieszę się, że spanie wieczorne i nocne jest bez najmniejszych problemów. W dzień jest łatwiej "walczyć" ze śpiącym maleństwem. I dziewczyny nie zrozumncie mnie źle, ja na siłę nie staram się małego uspać. Kładę go wtedy gdy widzę, że jest śpiący: ziewanie, tarcie oczu, znurzenie i marudzenie, a nie o określonych godzinach. Niestety jak tylko znajdzie się w łóżeczku to zaczyna się ... płacz :-( Może ma po mnie nieumiejętnośc spania w ciągu dnia ...

Do góry